سلیمانی قهرمانی بزرگ و سرسخت بود

بومگارتنر : با جامعه کشتی ایران همدردی می کنم

بروس بومگارتنر و نناد لالوویچ از درگذشت علیرضا سلیمانی اظهار تاسف کردند.
کد خبر: ۶۷۶۳۶۸
بومگارتنر : با جامعه کشتی ایران همدردی می کنم

بروس بومگارتنر دارنده 13 مدال جهان و المپیک از آمریکا که در فینال مسابقات جهانی 1989 مارتینی سوئیس مغلوب علیرضا سلیمانی شد، در مورد درگذشت این قهرمان بزرگ ایرانی گفت: " از شنیدن خبر فوت سلیمانی ناراحت شدم. او رقیبی سرسخت و قهرمانی بزرگ بود. می دانم که او فرد محبوبی در ایران بوده و من با جامعه کشتی ایران همدردی می کنم."

همچنین نناد لالوویچ رئیس فدراسیون جهانی کشتی در مورد درگذشت علیرضا سلیمانی گفت: " من نیز با شنیدن خبر غمگین کننده درگذشت قهرمان تاریخی ایران، تسلیت خود را اعلام می کنم. از سوی فیلا و خانواده کشتی همدردی خود را با جامعه کشتی ایران و همچنین خانواده و تمامی دوستان سلیمانی اعلام می داریم."

به گزارش ایسنا، سایت فدراسیون جهانی در ادامه گزارش خود به پیروزی تاریخی علیرضا سلیمانی مقابل بروس بومگارتنر اشاره کرده و او را با 6 بازوبند پهلوانی، دارای ارج و اعتبار در جامعه ورزش ایران نامیده است.

فیلا همچنین از قول رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی نوشته است: " سلیمانی یک قهرمان بزرگ و همچنین یک پهلوان نمونه بود. خانواده کشتی ایران هرگز افتخارات و دستاوردهای او برای کشورش را فراموش نخواهد کرد. ضمن این که هیچگاه چهره مهربان و خندان او از یادها نمی رود."

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
علی تس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
۰
۰
روحش شاد یادش گرامی
پدیده مینودشت
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
۰
۰
خدا رحمتشون كنه.شادی روحشان صلوات.
ضمنا جام جمی های عزیز از اینكه به اسطوره های ورزشی می پردازید و مطلب می زنید سپاسگزاریم.
www.omid-fc.com
مینا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۵
۰
۰
روحش شاد یادش گرامی باد
شادی روحش صلوات
زنگ ویتامین در مدرسه

«جام‌جم» در گفت‌وگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکمل‌یاری را بررسی کرده است

زنگ ویتامین در مدرسه

نیازمندی ها