بازیکنان بامعرفت بودند، فهرست مازاد نداریم

دایی: آرامش پرسپولیس را با هر اظهار نظری به هم نمی‌زنم

سرمربی پرسپولیس که در روزهای گذشته هیات‌مدیره و مدیرعامل باشگاه برایش سنگ‌تمام گذاشته و همه خواسته هایش را فراهم کرده‌اند، تاکید کرد با این شرایط امسال رویه متفاوتی خواهد داشت و با اظهار نظر درباره هر چیزی آرامش و تمرکز پرسپولیس را به هم نمی‌زند.
کد خبر: ۶۷۶۲۶۶

علی دایی با اشاره به نشست خود با علیرضا رحیمی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به صحبت‌هایی که با مدیریت جدید داشتم کارها را با آرامش و بدون شلوغ‌کاری، جلو خواهیم برد. امسال می‌خواهم با آرامش کارم را دنبال کنم و دوست دارم همان‌طور که مسئولان باشگاه گفته‌اند تمام فکر و ذکرم پرسپولیس باشد و با آرامش کامل به مسائل فنی بپردازم، برای خودم هم شخصا این آرامش مهم است و تصمیم گرفتم به این امر پایبند باشم. اصلا دوست ندارم با برخی اظهارنظرهایم آرامشم به هم بخورد.

وی در گفت‌وگو با فارس افزود: تیم بسیار خوبی را برای هر سه جام خواهیم بست. کارمان بسیار سخت است و قطعا هواداران هم از ما انتظار دارند. امیدوارم با آرامش لازم در این شرایط حساس بتوانیم تیم خوبی ببندیم. البته در این میان مردم و هواداران پرسپولیس باید در سه جام ما را حتی یک‌دقیقه تنها نگذارند.

دایی با بیان این‌که پرسپولیس امسال تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه خواهد بود ، خاطرنشان کرد: بازیکنانی را می‌خواهیم که همه‌جوره به دردمان بخورند، اگر قسمت بود سعی می‌کنیم تیم جوان‌تر شود، چون شخصا من به این موضوع اعتقاد دارم که باید به جوان ها میدان داد، البته نباید فراموش کنیم حضور باتجربه ها هم برای ما بسیار مهم است.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که چرا فهرست بازیکنان مازاد را اعلام نمی کنید، گفت: فهرست مازاد نداریم، من از همه بچه‌ها از طریق همین تریبون ممنونم که در فصل قبل همه جوره زحمت کشیدند، با همه چیز ساختند، واقعا فصل و شرایط دشواری را داشتیم و من مدیون بچه‌های باشرف و باغیرت پرسپولیس هستم. سعی می‌کنیم همه با کمک هم سال خوبی را داشته باشیم، اگر هم کسی خواست برود برای او از صمیم قلب آرزوی موفقیت می‌کنم. ما امسال به دنبال این هستیم نقاط قوت خود را قوی‌تر کنیم و نقاط ضعف خود را از بین ببریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها