شروع عقب‌نشینی نظامیان روسیه از مرزهای اوکراین

وزارت دفاع روسیه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظامیان روسی که در رزمایش اخیر در استان‌های مرزی راستوف، بلگرود و بریانسک با اوکراین شرکت کرده بودند از امروز(دیروز) عملیات بازگشت به داخل پایگاه‌های خود را آغاز کرده‌اند.
کد خبر: ۶۷۵۷۸۹

این در حالی است که مقامات ناتو می‌گویند، عقب‌نشینی سربازان روسی را تائید نمی‌کنند. روسیه می‌گوید قرار است بخش عمده تسلیحات و نیروهای نظامی با قطار به مراکز خود منتقل شوند. در مجموع 40 هزار نفر در این رزمایش که بیش از یک ماه به طول انجامید، شرکت کرده بودند.

کاخ کرملین روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به نیروهای روس پس از رزمایش در سه منطقه مرزی با اوکراین، دستور بازگشت به‌پایگاه‌های نظامی دائم را داده است.

در همین رابطه آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) اعلام کرد، این سازمان هیچ مدرکی مبنی بر خروج نیروهای روسی از مرزهای اوکراین پس از صدور حکم مربوط از سوی پوتین در اختیار ندارد.قرار است اوکراین در بیست و پنجم ماه می‌(چهارم خرداد) انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار کند؛ انتخاباتی که مناطق دونتسک و لوهانسک آن را به رسمیت نشناخته‌اند. رهبران جدایی‌طلبان و شبه‌نظامیان مخالف دولت اوکراین روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کردند، مانع برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین در مناطق دونتسک و لوهانسک خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها