لاگارد: بحران اوکراین برای اقتصاد جهان عواقب وخیمی دارد

رئیس صندوق بین‌المللی پول درباره پیامدهای اقتصادی بحران اوکراین هشدار داد.
کد خبر: ۶۷۳۶۹۰

به گزارش واحد مرکزی خبر و به نقل از شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه، خانم کریستین لاگارد گفت: این احتمال وجود دارد که بحران اوکراین پیامدهای وخیم اقتصادی برای جهان داشته باشد. وی افزود: بحران اوکراین خطری برای اقتصاد جهانی است که ارزیابی گستردگی این خطر همچنان دشوار است. نمی‌توان پیش‌بینی کرد آیا خطر انتقال این بحران به دیگر کشورها وجود دارد یا نه. وی خاطرنشان کرد: بحران ژئوپلتیک در اوکراین بر اقتصاد جهانی و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی تاثیر دارد و می‌تواند صادرات انرژی به اروپا را به خطر بیندازد؛ زیرا محموله‌های انرژی از خاک اوکراین عبور می‌کند. رئیس صندوق بین‌المللی پول گفت: برنامه کمک 17 میلیارد دلاری این صندوق به اوکراین کافی نخواهد بود، زیرا این کشور به کمک‌های بیشتری نیاز دارد.

پسر بایدن در هیات مدیره بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز اوکراین

درهمین حال رسانه‌ها گزارش دادند: هانتر بایدن پسر معاون رئیس جمهور آمریکا به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره بزرگ‌ترین شرکت خصوصی تولیدکننده گاز اوکراین انتخاب شده است.به گزارش تسنیم و به نقل از صدای روسیه، شرکت بوریسما هلدینگ اعلام کرد، هانتر بایدن به عنوان رئیس جدید بخش حقوقی این شرکت انتخاب شده و از حقوق و منافع این شرکت در نهادهای بین‌المللی دفاع خواهد کرد.

این شرکت افزود: هانتر بایدن قرار است در زمینه‌های مختلف حقوقی و گسترش فعالیت‌های بین‌المللی با هدف حمایت از منافع مردم اوکراین به این شرکت کمک کند. رئیس هیات مدیره این شرکت نیز تاکید کرد: استراتژی شرکت با هدف جذب حرفه‌ای‌ترین نیروها متمرکز شده و ما با این هدف هانتر بایدن را برای پیوستن به این شرکت انتخاب کرده‌ایم.

سخنگوی جو بایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز تاکید کرد: هانتر بایدن یک شهروند و یک وکیل آمریکایی است و شخص جو بایدن هیچ نقشی در انتخاب وی به عنوان عضو هیات‌مدیره این شرکت اوکراینی نداشته است.

شرکت بوریسما هلدینگ سال 2002 میلادی تاسیس شده و چندین شرکت نفت و گاز در اختیار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها