60 درصد خانه‌های روستایی خراسان مقاوم نیست

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: براساس سرشماری، حدود 92 درصد خانه‌های روستایی این استان کم‌دوام و نیمه‌دوام بوده که با اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی این میزان به 63 درصد رسیده است.
کد خبر: ۶۷۳۲۶۰

رضا موسوی‌نیا افزود: طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی از سال 1384 و در ادامه احداث مسکن مناسب و مقاوم برای خانواده‌های روستایی در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته و تا امروز تسهیلات بانکی با کارمزد اندک برای بهسازی صد هزار واحد مسکن روستایی این استان اختصاص یافته است.

وی گفت: سیاستگذاری این نهاد بهسازی خانه‌های کم‌دوام و نیمه‌دوام با مصالح بادوام و مقاوم است، زیرا اعتقاد داریم که باید خانه‌های فرسوده در برابر حوادث طبیعی نظیر سیل و زلزله بیمه شود.مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی از سهمیه 111 هزار و 625 واحدی این استان برای اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی خبر داد و گفت: بنیاد مسکن خراسان رضوی تاکنون بیش از سهمیه و تعهد خود اقدام کرده و برای 150 هزار و 975 خانه روستایی پرونده تشکیل داده است. وی تصریح کرد: اکنون از مجموع پرونده‌های تشکیل شده 13 هزار و 140 واحد مسکونی در شهرهای کمتر از 12 هزار نفر جمعیت و 120 هزار و 709 واحد در روستاهای استان برای دریافت تسهیلات بهسازی مسکن روستایی به بانک‌ها معرفی شده‌اند و تاکنون مالکان 107 هزار و 689 واحد مسکونی با بانک‌ها قرارداد منعقد کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها