انفجار شادی در تهران ; گزارش خبرگزاری فرانسه

جامجم آنلاین: در پی پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در چهارشنبه شب 8 ژوئن و صعود این تیم به جام جهانی 2006 آلمان صدها هزار نفر از ایرانیان در خیابانهای تهران و سایر شهرهای ایران به شادمانی پرداختند.
کد خبر: ۶۷۲۵۸

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تیم ملی فوتبال ایران موفق شد تیم ملی بحرین را با نتیجه یک بر صفر در تهران شکست دهد و به جام جهانی 2006 آلمان صعود کند.

صدها هزار نفر از مردم ایران در تهران و سایر شهرهای ایران با حمل پرچمهای ایران، به صدا درآوردن بوق خودروها به مناسبت این پیروزی به شادمانی پرداختند.
تیم ملی ایران مسابقه را با قدرت شروع کرد و در دقیقه 3 نیمه اول بازی ضربه سر محمد نصرتی مدافع تیم ایران تیر دروازه حریف را به لرزه درآورد.
نشانه تسلط ایران بر بازی زدن 7 کرنر در 15 دقیقه اول نیمه نخست بازی بود.

بازیکنان بحرین رو به ضدحمله آورده و بهترین موقعیت خود را در دقیقه 25 نیمه نخست از دست دادند.
در نیمه دوم بازی در پی یک ضربه آزاد که توسط فریدون زندی نواخته شد محمد نصرتی مدافع تیم ایران در دقیقه 46 گل پیروزی بخش ایران را وارد دروازه بحرین کرد.

در این نیمه نیز برتری بازیکنان ایرانی محسوس بود و آنها چندین موقعیت مسلم گل را از دست دادند و سرانجام بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ایران خاتمه یافت.
آقای محمد خاتمی رئیس جمهور به ورزشگاه آزادی تهران آمده بود تا شاهد این بازی تعیینکننده باشد.
در پی پیروزی ایران مراسم آتشبازی عظیمی در ورزشگاه آزادی تهران که بیش از 70 هزار تماشاگر را در خود جای داده بود ، برگزار گردید.
ایران و ژاپن نخستین کشورهایی هستند که به همراه آلمان میزبان حضور آنها در جام جهانی 2006 تاکنون مسلم شده است.

ایران با این پیروزی با 13 امتیاز در صدر این گروه و ژاپن با 12 امتیاز در مقام دوم جای دارند.
بحرین 4 امتیاز و کره شمالی بدون امتیاز تیمهای سوم و چهارم این گروه هستند.

تیمهای ملی فوتبال ایران و ژاپن آخرین دیدار این گروه را به طور تشریفاتی برگزار خواهند کرد. بحرین نیز باید با کره شمالی رودررو شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها