قوانین جدید شماره‌گذاری خودروها اعلام شد

به گفته معاون فنی ـ مهندسی پلیس راهور ناجا، همه خودروها با استاندارد آلایندگی یورو 4 و بالاتر با مدل سال 93 شماره‌گذاری می‌شوند.
کد خبر: ۶۶۹۰۵۰

به گزارش پایگاه خبری پلیس راهور، سرهنگ احمد رستمی توضیح داد: بر اساس مصوبه تیر سال 92 هیات وزیران، همه خودروها با استاندارد آلایندگی یورو 4 و بالاتر با مدل سال 93 شماره‌گذاری می‌شوند.

معاون فنی ـ مهندسی پلیس راهور ناجا افزود: خودروهایی که پایین‌تر از استاندارد یورو 4 هستند و سال 92 تولید شده‌اند، با مدل 92 شماره‌گذاری می‌شوند.

شماره‌گذاری اسکانیا فعلا متوقف نمی‌شود

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به وضع اتوبوس‌های اسکانیا گفت: فعلا تصمیمی برای توقف شماره‌گذاری خودروها نداریم، اما باید کارخانه سازنده نسبت به رفع نقص اتوبوس‌ها اقدام کند.

به گزارش ایسنا، ‌سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه همایش معاونان اجتماعی نیروی انتظامی درباره آخرین وضع اسکانیا و توقف شماره‌گذاری این خودرو افزود: فعلا تصمیمی برای توقف شماره‌گذاری خودروها نداریم، اما باید کارخانه سازنده اسکانیا نسبت به رفع نقص اتوبوس‌ها اقدام کند یا اگر رانندگان تغییراتی در سیستم خودرو به وجود آورند، در معاینه فنی نسبت به این تغییرات حساسیت ویژه‌ای در نظر گرفته شود، در حالی که در کشور ما معاینه فنی بسامان نیست و حتی برخی شهرها ابزار و مرکز معاینه نیز ندارند.وی با بیان این‌که توقف شماره‌گذاری آثار ناگواری دارد، گفت: از زور باید منطقی استفاده و مصلحت جامعه نیز در نظر گرفته شود.

فرمانده نیروی انتظامی در مورد درخواست روز گذشته شورای شهر نیز گفت: درخواست‌کنندگان توقف شماره‌گذاری اسکانیا در کشور زیاد هستند و این در حالی است که افرادی که موافق این عمل نیستند نیز تعداد قابل ملاحظه‌ای هستند بنابراین اجازه دهید کار در مسیر قانونی خود طی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها