اعتراض مریلا زارعی به اطلاعات نادرست

مریلا زارعی بازیگر فیلم‌هایی چون «شیار 143» و «چ» نسبت به انتشار بعضی تصاویر و اطلاعات غلط از وی در خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری گلایه کرد.
کد خبر: ۶۶۶۳۳۶

به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته تصویری منسوب به مریلا زارعی در برخی از سایت‌ها منتشر و اعلام شده بود که مربوط به 20 سال پیش و زمان حضور زارعی در فیلم «سلام سینما» است. مریلا زارعی با تکذیب این خبر و عکس گفت: تصویری که بتازگی منتشر شده و اعلام شده که چهره من در فیلم «سلام سینما» است، به هیچ عنوان ارتباطی با من ندارد و تصویر یکی از بازیگران فیلم است که نام وی را نمی‌دانم.وی ادامه داد: متاسفانه در برخی سایت‌ها و حتی ویکی پدیا اطلاعات غلطی درباره من منتشر شده است که صحیح نیست.

زارعی با درخواست از خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری و روزنامه‌ها در انتشار اطلاعات درست اعلام کرد: انتظار می‌رود رسانه‌های وزین و معتبر برای درج اطلاعات بازیگران از منابع موثق استفاده کنند. مریلا زارعی فیلم موفق و تحسین‌شده «شیار 143» ساخته نرگس آبیار را در نوبت اکران دارد. وی برای بازی در این اثر سیمرغ بلورین سی و دومین جشنواره فیلم فجر را به دست آورد. همچنین اکنون فیلم «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا و با بازی این بازیگر بر پرده سینماهاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها