به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک پدر 43 ساله فرانسوی دوشنبه شب پسر 23 ساله اش را در منزل مسکونی شان در شهر لوک-سور-اوربیو در منطقه اود فرانسه خفه کرد.
به گفته مقامات پلیس، این پدر از اینکه پسرش تمام وقتش را پشت کامپیوتر صرف بازی های رایانه ای می کرد به تنگ آمده بود. او هنگامی که پسرش در حال بازی بود ناگهان به وی حمله و او را با دستانش خفه کرد.
مقامات پلیس گفتند : پدر در اعترافاتش گفته است که قصد کشتن پسرش را نداشته است. این مرد 43 ساله هم اکنون بازداشت بوده و تحقیقات در رابطه با این قتل ادامه دارد.
مترجم: بهرام افتخاری / جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد