1 ـ لورا اینگاس: نویسنده آمریکایی داستانهای «خانه کوچک» که سریال محبوب خانه کوچک براساس داستانهای او به مدت ده سال ـ 1974 تا 1984 ـ ساخته شد، اولین کتابش را وقتی شصت و چهار ساله بود به چاپ رساند. بعدها در هفتاد و شش سالگی توانست داستان زندگی خود و خانوادهاش را به صورت مجموعهای مستند با نام «آن سالهای طلایی شاد» بسازد.
2 ـ نلسون ماندلا: او پس از سالها مبارزه علیه نژادپرستی بالاخره درهفتاد و شش سالگی توانست شاهد موفقیتهای مبارزاتیشان باشد و رئیسجمهور آفریقای جنوبی شود و هنگام تولد هشتاد سالگیاش بود که با سومین همسرش ازدواج کرد.
3 ـ بیل ویلسون: پس از چهل سالگی به فکر تاسیس سازمانی افتاد که به کمک میلیونها الکلی شتافت و آنها را به زندگی عادی بازگرداند. او که خود در گذشته گرفتار الکل و افسردگی و با کمک دوستانش نجات یافته بود، تیمی تشکیل داد و به افراد الکلی دستشسته از زندگی کمک کرد. سازمان او بیش از دو میلیون عضو در سراسر جهان دارد.
4 ـ جولیا کارولین چایلد: آشپز آمریکایی، نویسنده و شخصیت تلویزیونی بود. او به سبب نوشتن نخستین کتاب آشپزی خود به عنوان تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی و همچنین برنامههای تلویزیونی پس از آن به عنوان معرف آشپزی فرانسوی به مردم آمریکا شناخته شد. او آموزش آشپزی فرانسوی را در آستانه چهل سالگی شروع کرد و با پیگیری فعالیت جدیدش که به قول خودش تازه فهمیده بود واقعا چه دوست دارد توانست چنین شهرتی به هم زند.
5 ـ پیتر مارک راجت: پزشک انگلیسی و نویسنده مقالات مختلف علمی و چندین بخش از دائرهالمعارف «بریتانیکا» در هفتاد سالگی به اجبار بازنشسته شد تا نیروهای جدید به کار گرفته شوند. او به جای استراحت کردن و گذراندن اوقاتش به بطالت تازه شروع به نوشتن فرهنگ جامع لغات ـ thesaurus ـ کرد و در هفتاد و سه سالگی توانست آن را به چاپ برساند. او تا هنگام مرگ ـ 90 سالگی ـ همیشه این فرهنگ لغت را بهروز میکرد.
6 ـ ری کراک مک دونالدز، بنیانگذار رستورانهای زنجیرهای مک دونالد، در پنجاه و دو سالگی، با وجود بیماریهای دیابت و آرتروز رستوران مک دونالد را افتتاح کرد و با تلاش بیوقفه طی هفت سال توانست بیش از یک میلیون همبرگر بفروشد. او تازمان مرگش در هشتاد و یک سالگی به کارش ادامه داد.
7 ـ مادربزرگ موزس با نام واقعی ماری روبرتسون موزس: نقاش خودآموخته نیویورکی بود که نقاشیهایش از روستای محل زندگیاش معروف است. او نقاشیکردن را از هفتاد و شش سالگی شروع کرد و به یکی از محبوبترین فعالیتهایش تبدیل شد. مادربزرگ موزس، سال 1961 در 101 سالگی فوت کرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد