
محسن کوهکن نایب رئیس جبهه پیروان در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه اولین جلسه رسمی جبهه پیروان خط امام و رهبری در سال جدید، روز پنجشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد، اظهار داشت: اعضای هیئت رئیسه بر دیدار با جامعه روحانیت و جامعه مدرسین در سال جدید تاکید دارند.
کوهکن افزود: جزئیات و اینکه با چه رویکردی جبهه پیروان با جامعتین دیدار کند، از مسائلی است که در جلسه هیئت رئیسه به آن پرداخته خواهد شد.
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به برگزاری همایش جبهه پیروان در روزهای پایانی سال گذشته، در حال حاضر برگزاری کنگره در دستور کار جبهه قرار ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛