سخنگوی کاخ سفید:

موضوع ابوطالبی تاثیری در مذاکرات هسته ای ندارد

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که معرفی حمید ابوطالبی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل تاثیری در مذاکرات هسته ای نخواهد داشت.
کد خبر: ۶۵۹۰۰۴
موضوع ابوطالبی تاثیری در مذاکرات هسته ای ندارد

جی کارنی گفت: معرفی حمید ابوطالبی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل متحد تاثیری بر مذاکرات هسته ای نخواهد داشت.

وی با اشاره به حضور حمید ابوطالبی در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی در تهران، افزود: انتخاب کسی که گزارش شده در تسخیر سفارت آمریکا مشارکت داشته است تاثیری در مذاکرات هسته ای با ایران نخواهد داشت.

جی کارنی اظهار کرد: مسئله معرفی سفیر و مسئله مذاکرات هسته ای دو موضوع جداگانه هستند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در روزهای گذشته در واکنش به معرفی حمید ابوطالبی به عنوان نماینده جدید ایران در سازمان ملل متحد گفته بود این اقدام مشکلات زیادی به وجود خواهد آورد. (مهر)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها