به گزارش شبکه اسکای نیوز،ماری هارف تصریح کرد:ایران تا کنون به همه تعهداتش بر اساس برنامه اقدام مشترک عمل کرده است و این شیوه ای است که ما در مورد ایران قضاوت می کنیم. ما هفته آینده برای دور سوم گفتگوهای تخصصی بین ایران و گروه ۱+۵ به وین خواهیم رفت.
این مقام وزارت امورخارجه آمریکا همچنین نسبت به تعیین حمید ابوطالبی به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل ابراز نگرانی شدید کرد.
معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا با اشاره به اینکه واشنگتن تعیین ابوطالبی را از نزدیک تحت نظر دارد مدعی شد:این انتخاب باعث بروز نارضایتی می شود.
وی با این وجود اذعان کرد:ما به عنوان میزبان سازمان ملل موظفیم نمایندگان انتخابی کشورها برای سازمان ملل را بپذیریم.
معاون سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود با حمایت از اقدامات غیرقانونی دیپلمات های این کشور در اوایل انقلاب اسلامی ایران گفت:ما خدمات گروگانهای آمریکایی سفارت آمریکا در ایران در سال ۵۸ را عمیقا ارج می نهیم.
پیش از این در اقدامی خصمانه تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا از دولت باراک اوباما خواستند تا از صدور ویزا برای حمید ابوطالبی سفیر تازه ایران در سازمان ملل خودداری کند.
رابرت مِنِندِز رئیس کمیته روابط خارجی سنا در گفت و گو با خبرگزاری رویترز احتمال صدور ویزا از سوی وزارت خارجه آمریکا برای ابوطالبی را نگران کننده خواند.
جان مک کین سناتور ارشد جمهوری خواه هم گفته است نباید برای ابوطالبی اجازه ورود به آمریکا صادر شود.
سناتور جمهوری خواه «تد کروز» نیز پیش نویس قانونی را به سنا ارائه داده که بر اساس آن افرادی که در اقدامات خصمانه علیه آمریکا دخالت داشتهاند از ورود به این کشور منع میشوند.
دولت آمریکا تاکنون از اظهارنظر درباره احتمال صدور ویزا برای حمید ابوطالبی خودداری کرده است.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا