به گزارش مهر، مسلم بیات با اشاره به اجباری بودن استاندارد اسباببازیها افزود: در جریان بازرسی کارشناسان و بازرسان این اداره کل از مراکز عرضه و فروش اسباببازیها، اسباببازیهای با نام تجاری کوشا، عرشیا، دانیال، گلچین، بازی شکل و رنگ، پا به پا، غزال و سازه جادویی به علت غیراستاندارد بودن توقیف و جمع آوری شد.
وی اظهار کرد: طبق استاندارد ملی مربوط به اسباببازیها، به شماره 6204 و 8267 یک اسباببازی استاندارد باید از نظر فیزیکی لبه تند و نوک تیز نداشته باشد.
وی با بیان اینکه مواد به کار رفته در اسباببازیها نباید برای سلامت کودک خطرآفرین باشد، گفت: توجه به نشانهگذاری گروه سنی مشخص شده و نشان استاندارد از سوی مصرفکنندگان ضروری است.
بیات خاطرنشان کرد: کارشناسان این اداره کل سالانه نسبت به نمونه برداری و آزمون اسباببازیهای موجود در بازار در قالب طرح طاها اقدام کرده و در صورت رد نتیجه آزمون آن، اسباببازیهای غیراستاندارد را جمعآوری میکنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد