جام جم آنلاین: یک دادگاه پاریس روز سه شنبه 17 مه 5 افراطی را به اتهام داشتن ارتباط با عاملان ترور احمدشاه مسعود در روز 9 سپتامبر سال 2001 در افغانستان که توسط شبکه القاعده انجام شده بود به زندان محکوم کرد.
کد خبر: ۶۵۶۰۶
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، یک دادگاه پاریس 5 مرد را به اتهام داشتن ارتباط با عاملان ترور احمد شاه مسعود به محکومیت های زندان قطعی از 2 تا 7 سال محکوم کرد.
براساس حکم دادگاه ، عبدالرحمان امرود ، یک الجزایری 27 ساله به 7 سال زندان ، عادل طبوسکی 38 ساله تبعه فرانسه و مرحض عفوظ 37 ساله با تابعیت دوگانه فرانسوی الجزایری به ترتیب به 6 و 5 سال زندان قطعی محکوم شدند.
دو متهم دیگر به 2 سال زندان محکوم شده و 2 متهم دیگر این پرونده تبرئه گردیدند.
برخی از اعضای این گروه 7 نفره متهم به حمایت لجستیکی از 2 عامل سوءقصد به جان «شیر پنجشیر» بودند. آنها گذرنامه های جعلی ، بلیت های هواپیما ، گواهی های جعلی و پول در اختیار عاملان ترور شاه مسعود قرار داده بودند.
سوءقصد به جان احمد شاه مسعود توسط 2 تبعه تونس از اعضای شبکه القاعده انجام گرفت. آنها برای نزدیک شدن به احمد شاه مسعود خود را روزنامه نگار معرفی کرده و 2 روز قبل از حملات 11 سپتامبر 2001 در یک اقدام انتحاری «شیر پنجشیر» را به قتل رساندند.