اطمینان از سلامت آجیل یکی از نکاتی است که مردم باید به آن توجه داشته باشند، یکی از این نکات نیز آن است که آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی مانند بوی نا، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد.
همچنین وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است، مشاهده بقایای حشرات مرده یا زنده بین آجیل ها نشان دهنده آن است که آجیل کهنه و فاسد است.
برای خرید آجیل، مقداری از آن را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.
از مردم خواسته شده است تلاش کنند آجیلی که انتخاب می کنند شور نباشد و کمتر بو داده باشد.|شبکه ایران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد