معضل سرقت علائم راهنمایی و رانندگی در جاده‌های سیستان

سرقت علائم هشداردهنده و تابلوهای راهنمایی و رانندگی در محورهای مواصلاتی و جاده‌های سیستان و بلوچستان به معضل بزرگی تبدیل شده است، زیرا علاوه بر این که هزینه‌های هنگفتی را روی دست مسئولان راه و شهرسازی می‌گذارد، بلکه موجب به خطر افتادن جان رانندگان نیز می‌شود.
کد خبر: ۶۵۳۵۵۳

سودجویان یا قاچاقچیان با استفاده از تاریکی شب، تابلوهای نصب شده در محورهای اصلی و فرعی استان را سرقت می‌کنند تا از محل فروش آلومینیوم یا آهن به دست آمده برای خود درآمدی ایجاد کنند. گفته می‌شود خسارت ناشی از سرقت تابلوها در طول مسیرهای استان به رقمی بیش از ده میلیارد ریال طی سال رسیده است.معاون اداره ایمنی، ترافیک و اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان در این باره به مهر گفت: تابلوها و علائم نصب شده در جاده‌ها به دلیل این که جنس‌شان از آلومینیوم است، طعمه مناسبی برای سارقان است و آنها این تابلوها را حتی در روز روشن کنده و به سرقت می‌برند.

محمدرضا دشتی‌زاده افزود: سارقان حتی با استفاده از زنجیر، گاردریل‌های نصب شده در کنار جاده‌ها را با خودروهایشان می‌کشند و از جا درمی‌آوردند و به هیچ تابلویی رحم نمی‌کنند.

وی با بیان این که طی 11 ماه گذشته در جنوب استان 540 میلیون تومان بابت سرقت تابلوها خسارت وارد شده است، افزود: متاسفانه تخریب و سرقت تابلوها از سوی باندهای قاچاق انجام گرفته و به دلیل هم‌مرز بودن با پاکستان تابلوها و علائم سرقت شده به منظور فروش به پاکستان منتقل می‌شود.

وی با بیان این که قاچاقچیان حتی از کندن و بردن برج‌های روشنایی با ارتفاع 30 متر هم در طول راه‌های جنوب واهمه‌ای ندارند، افزود: در گذشته تنها تعدادی از علائم راهنمایی و رانندگی به سرقت می‌رفت که باز کردن یا از جا درآوردن آن ساده بود، اما سود ناشی از این تجارت غیرانسانی موجب شده است قاچاقچیان، وسایل و تجهیزات بیشتری برای برش و تخریب به کار گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها