عضو شورای اسلامی شهر تهران خبر داد:

برخورد با فروشندگان برگ معاینه فنی خودرو

10درصد تصادفات تهران به دلیل نقص فنی خودروها صورت می گیرد

برخورد جدی پلیس با خودروهای بدون معاینه فنی

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران با تاکید بر این‌که قطعا پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی در تهران برخورد می‌کند، تصریح کرد: اخیرا با هماهنگی ستاد مرکزی معاینه فنی خودروها، شهروندان را از اتمام معاینه فنی‌شان به صورت پیامکی مطلع می‌کنیم.
کد خبر: ۶۵۱۹۷۱

به گزارش ایسنا، حسین رحیمی در آستانه نوروز از تهرانی‌ها خواست به فکر سلامتی و ایمنی خودروهای خود باشند، زیرا آمارها نشان می‌دهد در تهران 10 درصد تصادفات ناشی از نقص فنی خودروهاست. رحیمی افزود: این در حالی است که سرعت خودروها در تهران خیلی بالا نیست و در محورهای برون‌شهری با افزایش سرعت،‌ حوادث ناشی از نقص فنی افزایش می‌یابد در حالی که بسیاری از رانندگانی که خودروی آنها نقص فنی داشته و تصادف کرده‌اند به هیچ عنوان در جریان نقص فنی خودروی خود نبوده‌اند.

رئیس پلیس راهور تهران به ترافیک شب عید اشاره کرد و به ایسنا گفت: آمارها نشان می‌دهد بار ترافیک در پایتخت در آستانه نوروز حدود 10 درصد و در اطراف مراکز خرید حدود 30 درصد افزایش داشته است که پلیس با آمادگی 75 درصدی در این خصوص ترافیک شب عید را کنترل می‌کند.رحیمی درباره ساماندهی موتورسیکلت‌سواران نیز توضیح داد: در کنار ستاد ترخیص، یک مرکز شماره‌گذاری موتورسیکلت راه‌اندازی شده است و بزودی نیز یک مرکز صدور گواهینامه در کنار آن احداث خواهد شد که به این ترتیب تلاش‌ خواهیم کرد قانونمندی را به موتورسواران پایتخت بازگردانیم.در ادامه این مراسم، رئیس کمیسیون سلامت و محیط‌زیست شورای شهر تهران نیز با تاکید بر این‌که متاسفانه تعداد روزهای پاک شهرمان به تعداد انگشت‌های دست هم نمی‌رسد، افزود: گزارش سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد آلودگی هوا قطعا سرطان‌زاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها