وی در جمع نخبگان استان زنجان افزود: امروز همه در کشور بر یک موضوع تاکید دارند که با توجه به شرایطی که در کشور حاکم است ، حرف همه مردم آن است که این مشکلات زیبنده کشور ما نیست . قالیباف گفت : بیکاری ، تورم ، گرانی و حفظ سرمایه های انسانی در جامعه از دغدغه های جدی ای است که امروز در ذهن هر ایرانی موج می زند و در آستانه انتخابات ، مردم می خواهند بدانند مدیران آینده با این مشکلات چگونه مواجه خواهند شد ؛ در عین حال که اعتماد مردم به گفته ها نیز کاهش یافته است .به گزارش خبرگزاری مهر ، وی تصریح کرد: متاسفانه در حوزه اقتصاد نتوانستیم کار قابل قبول مردم را انجام دهیم و این بدان دلیل است که دولت نتوانست به توسعه مورد نظر برسد ، چرا که دولت ما سنگین ، حجیم و کم قدرت شده و خود را با شرایط روز وفق نداده و از توجه به نقش اساسی خود غافل شده است.
شرایط برای حضور مهندس موسوی مهیاتر شده است
ایسنا: رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری ، گفت : چنانچه مهندس میرحسین موسوی احساس کند که با حضور در صحنه انتخابات و پیروزی در این تسابق ملی می تواند منزلت و شان و اقتدار یک رئیس جمهور را داشته باشد ، تردیدی در این حضور نخواهد کرد. دکتر تاجیک با بیان این که با مطرح شدن احتمال حضور میرحسین موسوی در عرصه انتخابات ، کنش ها و واکنش های بسیاری را در میان اقشار ، گروهها و جریانهای مختلف اجتماعی - سیاسی شاهد بودیم ، افزود: در جامعه سیاسی نیز ، این «احتمال» بسیاری را به خود مشغول کرد. برخی ، سراسیمه به تکذیب این احتمال پرداختند ؛ بعضی ، اساسا از انعکاس چنین خبری واهمه کردند؛ عده ای دیگر ، به رسم همیشگی خود به تخریب این حرکت و انگیزه ها و انگیخته های نهفته در متن و بطن آن پرداختند. وی درباره تحقیقات انجام شده درباره میزان مقبولیت میرحسین موسوی گفت : نتایج بسیاری از تحقیقات میدانی دیگر ، به وضوح و صراحت گویای این واقعیت هستند که بسیاری از کسانی که در شرایط کنونی تمایلی به شرکت در انتخابات ندارند ، اظهار کرده اند که در صورت حضور میرحسین موسوی ، در انتخابات شرکت خواهند کرد. بنابراین ، زمانی ما می توانیم از داده ها و نتایج این دسته از تحقیقات میدانی بهره ای علمی و عینی ببریم که آنان را در کنار همدیگر مورد مداقه و تدقیق قرار دهیم.
رشد و توسعه کشور نیازمند
روان سازی روابط با کشورهاست
فارس : نامزد نهمین دوره ریاست جمهوری گفت: رشد و توسعه کشور نیازمند روان سازی روابط با کشورهاست. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع کارشناسان سیاست خارجی خاطرنشان کرد: موقعیت ممتاز ایران در منطقه ، ضرورت ایجاد ظرفیت های جدید را در تجارت خارجی فراهم می کند که می تواند فصل نوینی در همکاری های منطقه ای باشد، ما باید با استفاده از دیپلماسی فعال اهرم اقتصادی را را خدمت روابط خارجی قرار دهیم . وی افزود: توجه ویژه به سیاست خارجی ، استفاده از اهرم های اقتصادی و ژئوپولتیکی کشور در این حوزه است و ما امکانات فراوانی در اختیار داریم که می توانیم در این زمینه مورد بهره برداری قرار دهیم.
چنانچه قهر کنیم دیگران برای ما تصمیم می گیرند
ایسنا: علی اکبر محتشمی پور گفت : چنانچه قهر کنیم و در انتخابات شرکت نکنیم ، دیگران برای ما تصمیم خواهند گرفت و ما مجبور هستیم در مقابل تصمیم دیگران تسلیم شویم. رئیس ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در مورد اعلام نامزدی هاشمی رفسنجانی گفت : امیدوارم که هاشمی و سایر نامزدها تکلیف خود را مشخص کنند و با مردم روراست باشند ، چون این مانورهای تبلیغاتی کارایی خود را از دست داده و ما نیز از تعدد نامزدها استقبال می کنیم . وی سیاست های خاتمی را ناموفق ندانست و افزود: این که امروز شاهد آرامش خاص جوانان و سیاستمداران کشور هستیم ، از نتایج توسعه سیاسی دولت خاتمی است ، امروز فضا به گونه ای شده که با بسته شدن و توقیف یک نشریه ، جریان روشنفکری متوقف نمی شود.
اصرار به نظرسنجی به معنای ادامه نگرانی است
ایسنا: سخنگوی جامعه روحانیت مبارز گفت : از آنجا که تفاوت چندانی میان آرای نامزدهای اصولگرایان در نظرسنجی ها مشهود نیست ، اصرار بر نظرسنجی برای رسیدن به اجماع به منزله ادامه نگرانی عامه مردم و نخبگان در دستیابی به این هدف است . ازاین رو ، اگر دیگر نامزدهای اصولگرا تصمیم بگیرند تا اعلام نتیجه نهایی نظرسنجی در صحنه باقی بمانند ، به نظر نمی رسد که نتیجه قابل قبولی حاصل شود. بخصوص این که هر چه به زمان انتخابات نزدیکتر شویم ، نامزدها و حامیانشان بر مواضع خود مستحکم تر خواهند شد و در این در راستای اجماع بر نامزد واحد نیست.
معین و مهرعلیزاده دارای
بیشترین
محبوبیت در بین جوانان هستند
فارس : دبیرکل حزب جوان گفت : پیرو نظرسنجی های انجام شده ، در شرایط فعلی معین ، مهرعلیزاده و هاشمی رفسنجانی دارای بیشترین محبوبیت در بین جوانان هستند. مجید آیین پرست افزود: با توجه به حساسیت های جامعه و نگرانی هایی که در این دوره از انتخابات با آن روبه رو هستیم ، انتخاب نامزدی که توان اجرایی و مدیریتی بالا و حل مشکلات مردم به خصوص جوانان را داشته باشد ، امری بسیار مهم است .
دکتر محمدرضا رئیس فیروز | رئیس بخش قلب بیمارستان فرهیختگان
شهباز حسنپور بیگلری | عضو کمیسیون صنایعومعادن مجلس
دکتر موسی نجفی | رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی