جزیره کیش میزبان ضیافت پاپی‌ها

بهترین خوانندگان پاپ برای انقلاب می‌خوانند

مدیر موسسه فرهنگی هنری ترانه شرقی از برگزاری کنسرت تعدادی از بهترین خوانندگان پاپ ایران به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر در جزیره کیش خبر داد.
کد خبر: ۶۴۱۳۷۷
بهترین خوانندگان پاپ برای انقلاب می‌خوانند

محسن رجب پور مجری طرح این پروژه موسیقایی با اعلام این خبر به خبرگزاری مهر افزود: این کنسرت ها با توافقی که میان موسسه فرهنگی هنری ترانه شرقی و معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش انجام شده است، به مناسبت فرا رسیدن ایام پیروزی انقلاب اسلامی در تالار شهر جزیره کیش برپا خواهد شد و از 16 تا 24 بهمن ماه میزبان علاقه مندان موسیقی پاپ خواهیم بود.

وی افزود: طبق برنامه روز 16 بهمن بابک جهانبخش، 17 بهمن حمید عسگری، 18 بهمن فرزاد فرزین، 19 بهمن مازیار فلاحی، 21 بهمن محسن یگانه، 23 بهمن شهرام شکوهی و 24 بهمن سیروان خسروی برنامه های خود را در تالار شهر جزیره کیش برگزار می‌کنند.

رجب پور با بیان اینکه کنسرت های مورد نظر به مناسبت جشن های دهه فجر در جزیره کیش برگزار می شود، خاطرنشان کرد: فرقی که این کنسرت ها با برنامه های این چنینی در سالهای گذشته دارد تغییر در ساعت برگزاری و همچنین تک برنامه بودن آنهاست به طوری که تالار شهر جزیره کیش با توجه به تقسیم بندی برنامه ها در تالار های مختلف کیش فقط میزبان این کنسرت ها در ساعت 12:30 شب خواهد بود این در حالی است که سال گذشته این برنامه ها ساعت 1:30 نیمه شب آغاز می شد.

مدیر موسسه فرهنگی هنری ترانه شرقی خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری کنسرت ها در ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را انجام داده ایم که بهترین برنامه ها را تقدیم علاقه مندان موسیقی پاپ کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها