شرکت‌های غربی: برای بازگشت به ایران خوشحال و مشتاقیم

همزمان با حضور رئیس‌جمهور در چهل و چهارمین مجمع جهانی اقتصاد موسوم به اجلاس داووس، مقامات شرکت‌های بزرگ غربی در اظهارنظرهای جداگانه از اشتیاق خود برای حضور و سرمایه‌گذاری در ایران سخن گفتند.
کد خبر: ۶۳۸۶۸۰

به گزارش خبرگزاری‌ها، مقامات ارشد شرکت‌های هواپیمایی، خودروسازی و نفتی غربی خوشحالی خود از رفع تحریم‌ها را اعلام کردند به طوری که ایران در این اجلاس به توصیفی ستاره اقتصادی داووس تبدیل شد.

رئیس لوفت هانزا: از لغو تحریم‌ها خوشحالم

رئیس شرکت هواپیمایی لوفت هانزا در آلمان، گفت: لغو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران به نفع اقتصاد آلمان، ما و همه شرکت‌های اقتصادی کشور خواهد بود و من از این بابت بسیار خوشحالم.

به گزارش ایرنا، کریستوف فرانس در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی فونیکس آلمان تأکید کرد: ازسرگیری روابط اقتصادی و تجاری کشورهای اروپایی و بویژه آلمان با ایران بعد از لغو تحریم‌ها علیه این کشور، بسیار به سود خطوط هوایی ما خواهد بود.

ازسرگیری پروازهای اتریش به تهران از20 اسفند

در همین حال خطوط هوایی اتریش از تصمیم این شرکت برای ازسرگیری پرواز مستقیم رفت و برگشت بین تهران و وین خبر داد.به گزارش تسنیم و به نقل از وبسایت شرکت هواپیمایی اتریش؛ خطوط هوایی اتریش اعلام کرد که قصد دارد از تاریخ یازدهم مارس 2014 (بیستم اسفند سال‌جاری) پروازهای مستقیم به تهران و برعکس را از سرگیرد.

رنو؛ خواستار بازگشت به بازار ایران

مدیرعامل شرکت رنو نیز تاکید کرد بازار خودروی ایران بزرگ‌ترین بازار در خاورمیانه است و با رفع تحریم‌ها انتظار می‌رود این بازار تا ۵۰ درصد میزان فعلی افزایش یابد، بنابراین فرصت بسیار مناسبی برای خودروسازان محسوب می‌شود.

به گزارش تسنیم، کارلوس گون به شبکه بلومبرگ گفت: خواستار تجارت با ایران پس از رفع تحریم‌ها هستیم.در همین حال اعلام شد هیاتی از مسئولان شرکت پژوی فرانسه ابتدای فوریه (یازدهم بهمن) وارد ایران خواهند شد.به گزارش ایسنا، براساس جدیدترین اخبار به دست آمده، هماهنگی‌های لازم برای ورود این هیات از مسئولان پژو صورت گرفته است.

هیات صندوق بین‌المللی پول در تهران

همچنین ویلیام موری، سخنگوی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد هیاتی از کارشناسان این صندوق پس از بیش از دو سال، به منظور ارزیابی اوضاع اقتصادی ایران به این کشور سفر می‌کند.

اروپا مشتری نفت ایران شد

همچنین با وجود پابرجا بودن برخی تحریم ها علیه ایران، مقام‌های شماری از شرکت‌های اروپایی از جمله توتال فرانسه و شرکت پالایشگر ساراس، شرکت مستقل پالایش نفت ایتالیا، در هفته‌های گذشته برای مذاکره با شرکت ملی نفت ایران به تهران سفر کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها