
حسن اکبری در گفتوگو با فارس گفت: برخیها فکر میکنند دلیل فشار خون، مصرف غذاهای گرم است در حالی که این طور نیست و از نظر سلولی و مولکولی فشار خون دلیل دیگری دارد.وی ادامه داد: بدن مانند یک ساختمان کار میکند زمانی که فشار آب در ساختمان افت میکند حسگر خودکار پمپ فعال میشود. در بدن انسان نیز همین سیستم برقرار است.
اکبری افزود: با چنین کارکردی در فشار خون، اگر افراد در دوران کودکی، جوانی و میانسالی به صورت مرتب از غذاهای با انرژی پایین استفاده کنند فشار خون در قسمتهای بالایی بدن و مغز افت میکند.وی ادامه داد: غذاهایی که طبع سرد و انرژی کمی دارد مانند ماست، دوغ، خیار، گوجه، کاهو، گوشت مرغ، گوشت گاو، ماهی و غیره باعث پایین آمدن فشار خون میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: