طرز تهیه برشتوک

برشتوک می‌دانید چیست؟ یک خوراکی خوشمزه که در هر منطقه آن را به شکل خاص تهیه می‌کنند. در این نوشتار طرز تهیه برشتوک به شیوه هموطنان استان مرکزی را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۶۳۵۹۱۳

مواد لازم:

آرد سفید: ۴۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم تقریبا ۲۵۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین: ۱ قاشق غذا خوری
قالب مناسب لبه دار

طرزتهیه:

روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید ومرتب به هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود. بعد از سرخ شدن آن را ازروی حرارت بر دارید وپودر قند را به همراه پودر هل، دارچین وپودرزیره به آرد سرخ شده اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبه داری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
الهه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
۰
۰
این چه برشتوكیه.اشتباه میكنید
برشتوك گردو پسته بادام خارك داره.اول برید یاد بگبرید بعد به بقیه یاد بدبد لطفآ

نیازمندی ها