در کشور ما کمتر کسی است که نداند فالوده شیرازی چیست و چه ویژگیهایی باید داشته باشد که بتوان آن را فالوده‌ای خوشمزه دانست. آشپز جام جم سرا در این نوشتار اصول اولیه تهیه فالوده شیرازی را گفته اما اگر سلیقه و کدبانوگری خودتان را همراه با طعمی که از یک فالوده خوب در ذهن دارید، به این اصول بیفزایید خواهید توانست تعریف و تمجید اعضای خانواده یا مهمانانتان را در پذیرایی با آن تجربه کنید.
کد خبر: ۶۳۴۷۹۵

مواد لازم:

 شکر     ۲لیوان
 رشته (نودل) برنجی      ۱۵۰گرم
 آب     ۲لیوان
 گلاب     ۱/۴لیوان

طرز تهیه:

رشته‌های فالوده را می‌توان از فروشگاه‌ها لوازم قنادی تهیه کرد که به صورت بسته‌ای فروخته می‌شوند. پس ابتدا رشته فالوده را تهیه می‌کنیم. سپس آب و شکر را خوب مخلوط می‌کنیم تا هر دو کاملا در هم حل شوند. گلاب را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا محلول غلیظ شود. آنگاه این محلول غلیظ را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر می‌گذاریم.
رشته‌ها را در آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت می‌پزیم. وقتی کاملا نرم شدند آن‌ها را داخل آبکش ریخته، روی آن آب کاملا سرد می‌ریزیم.
پس از گذشت زمانی در حدود ۳ ساعت، ظرف قبلی را از فریزر درآورده، رشته‌ها را در آن می‌ریزیم و با قاشق، طوری که رشته‌ها از هم نپاشند محلول و رشته‌های نرم شده را به آرامی هم می‌زنیم و پس از اختلاط مواد، دوباره ظرف را در فریزر می‌گذاریم.
۱ ساعت بعد فالوده آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
حسام
Kazakhstan
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
۰
۰
ایول مرسی دستتون درد نكنه
كامیار
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
۰
۰
باریكلا.من خیلی دوست داشتم خودم فالوده درست كنم.الان یاد گرفتم. مرسی
سحر
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۰
۰
۰
لطفا طرز تهیه رشته فالوده را نیز بگویید
محمد
United States
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
۰
۰
لطفا طرز تهیه رشته فالوده را نیز بگویید
آذر
Germany
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۲
۰
۰
خیلی ممنون .ولی خیلی مایل هستم بدونم كه فالوده آماده اگر زیاد آمد البته بدون سس لیمویا هر سس دیگری میتوانیم آنرا دوباره در فریزر نگهداری كنیم؟
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
۰
۰
خیلی خوبه فقط مایع وقتی یخ بزنه نمیشه كه با رشته مخلوطش كرد؟

نیازمندی ها