آموزش تهیه دسر و شیرینی در خانه

طرز تهیه «مسقطی‌ انار»

«کوکیز» یک شیرینی یا دسر خوشمزه است که برای تهیه آن باید از «فر» استفاده کرد. پختن و خوردنش همراه با چای داغ در این عصرهای سرد زمستانی براستی دلچسب است!
کد خبر: ۶۳۲۱۸۷
دسر با انار: «کوکیز»

مواد لازم:

 کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
 شکر: یک و یک‌دوم پیمانه
 تخم مرغ: ۲ عدد
 وانیل: یک قاشق چایخوری
 آرد: ۲پیمانه پودر کاکائو: یک‌دوم پیمانه
 بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
 نمک: به میزان لازم
 آب انار: ۲ قاشق غذاخوری
 شکلات چیپسی: یک پیمانه
 دانه انار: یک‌دوم پیمانه

روش تهیه:

۱ - برای شروع کار ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۲ - کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.
۳ - سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید.
۴ - در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.
۵ - ترکیب را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۶ - در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
۷ - بعد از زمان ۱۰ دقیقه‌ای، کوکیزهای انار شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را نوش‌جان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکیز‌ها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.
نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید، ‌می‌توانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار بیشتری استفاده کنید|آشپزانه|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها