مرد امریکایی همسر 27 ساله اش را در خواب کشت

جام جم آنلاین: او به همسر و خانواده اش دروغ گفت که می خواهد به دانشکده پزشکی برود و در نظر دارد پزشک شود.
کد خبر: ۶۳۰۶۴

ولی مارک هکینگ روز جمعه در برابر قاضی و در حالی که به اتهام قتل در انتظار حبس ابد به سر می برد ، سرانجام حقیقت را گفت.
به گزارش آسوشیتدپرس وی با پذیرش گناهکار بودن خود گفت:«من به عمد با تفنگ 0.22 در روز 19 ژوئیه به سر لوری هکینگ شلیک کردم».
مارک که کارگر بیمارستان بود نگفت چرا در خواب به همسر 27 ساله اش حمله کرد و بعد جسدش را در خاکروبه انداخت.
پلیس تقریبا پس از سه ماه بقایای جسد متلاشی شده را یافت.
والدین لوری گفتند امیدوارند مارک پس از محاکمه حقیقت را به آنان بگوید.
تلماسو آرس مادر لوری گفت : من هنوز سوال های بسیاری دارم و لازم است جواب هایی از مارک بگیرم اما این راز بین من و مارک حفظ خواهد شد.
مارک 28 ساله را در حالی که دست هایش از پشت بسته بود به دادگاه آوردند.
بازپرس ها گفتند او از 6 سال تا حبس ابد محکوم خواهد شد اما دادستان در نظر دارد خواستار حداکثر مجازات شود و احتمال محکومیت وی به حداقل مجازات بسیار کم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها