به گزارش مهر، انوشیروان محسنی بندپی با تأکید بر ضرورت توجه به موضوع هزینه درمان و سلامت اظهار کرد: در این راستا توجه خاصی نسبت به مساله سلامت در کشور شده است، به طوری که اعتبارات بیمهای برای ارائه خدمات بیشتر به مردم در سال آینده رشد خوبی داشته است، چرا که کاهش پرداخت هزینه درمان از جیب مردم یکی از مهم ترین اهداف و رسالتهای ما به شمار میآید.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با تأکید بر اینکه همه بیمههای درمانی بر اساس ماده 5 قانون مدیریت خدمات عمومی باید تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: قانون پوشش همگانی در دهه 70 مصوب شد، اما تا کنون به طور کامل اجرایی نشده است، به طوری که هماکنون 22 درصد جامعه شهری و پنج درصد جامعه روستایی تحت پوشش هیچ بیمهای قرار ندارند.
این مقام مسئول در سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: ما از همه صندوقهای بیمه پایه در کشور درخواست کردهایم که با هماهنگی سازمان بیمه سلامت ایران بسته بیمه پایه درمان را بازنگری کنند تا طبق آن خدمات پایه را با بهترین کیفیت با استفاده از منابع عمومی در اختیار افراد قرارگیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم