سید محمد بیاتیان تصریح کرد: تاکنون 11 امضا برای استیضاح نعمت زاده جمعآوری شده است که در نظر داریم تعداد امضاها به بیش از 20 امضا افزایش یابد سپس به هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شود .
نماینده مردم بیجار و گروس در مجلس شورای اسلامی افزود: استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت تا پایان هفته جاری به هیات رئیسه مجلس اعلام وصول میشود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت ده محور دارد ،گفت: ناکارآمدی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزایش قیمت کالاهای اساسی، واردات بی رویه کالاهای لوکس و خودروهای گران قیمت، نابسامانی مدیریتی و عدم استفاده از نخبگان مهمترین محورهای استیضا وزیر صنعت، معدن و تجارت است.(خانه ملت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد