بی‌اطلاعی 80 درصد نوجوانان ایرانی از راه‌های انتقال ایدز

به گفته رئیس دفتر یونیسف در ایران، بر اساس گزارشی که وزارت بهداشت در سال 2010 انجام داده‌ است، 16 درصد نوجوانان دختر و 20 درصد نوجوانان پسر راه‌های انتقال ایدز را می‌دانند، بنابراین می‌توان ادعا کرد که 80 درصد نوجوانان ایران از راه‌های انتقال ایدز بی‌اطلاع هستند.
کد خبر: ۶۲۷۲۲۱

به گزارش ایسنا، محمدمنیر صفی‌الدین در نشست تخصصی پیشرفت‌های ایران در زمینه آموزش پایه که با حضور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و پورکیت، رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران برگزار شد، گفت: در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ایران جزو بهترین کشورها در زمینه آموزش کودکان درباره ایدز محسوب می‌شود، اما خود این منطقه در سطح جهانی جزو دومین منطقه از لحاظ آموزش است و یونیسف امیدوار است ایران نه تنها در خاورمیانه و شمال آفریقا که در کل جهان به یک کشور موفق در ارائه آموزش‌ها و یک الگو برای دیگر کشورها در حوزه ارائه آموزش باکیفیت باشد و در این زمینه یونیسف آماده هر گونه همکاری برای رسیدن به اهداف ایران است.

وی افزود: با توجه به این‌که قانون اساسی ایران در ماده 30 تعهد کرده که آموزش رایگان تا مقطع متوسطه در سراسر کشور برقرار باشد و حتی برای آموزش عالی نیز آموزش رایگان را تا مقاطع بالاتر ارائه کرده است، این تعهد به اقدامات مثبت ایران در حوزه دسترسی به آموزش منجر‌شده است.

رئیس دفتر یونیسف در ایران گفت: بر اساس آماری که از آموزش و پرورش ایران در سال 1990 دریافت کردیم، در ایران 84 هزار مدرسه وجود داشت که در سال 2010 این میزان به 120 هزار مدرسه افزایش یافته بود و هم‌اکنون بیش از 120 هزار مدرسه در سراسر ایران مشغول فعالیت هستند، بنابراین، این افزایش 42 درصدی مدارس، اقدام موثری در پیشرفت ایران در حوزه ارائه آموزش محسوب می‌شود.صفی‌الدین تصریح کرد: آمار آموزش و پرورش نشان می‌دهد نرخ ثبت‌نام خالص در دوره ابتدایی حدود 99 درصد و نرخ حضور دانش‌آموزان در این مقطع حدود 97 درصد است که دستاورد قابل توجهی برای رسیدن به اهداف توسعه‌هزاره است.

به گفته وی، ایران توانسته برابری جنسیتی را در مقطع ابتدایی و متوسطه به هم نزدیک کند و این یکی از موفقیت‌های این کشور محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها