با قطع رابطه با تایوان
واتیکان چین را به رسمیت می شناسد
جام جم آنلاین: رئیس کلیسای کاتولیک هنگ کنگ امروز گفت اگر پکن آزادی مذهبی را تضمین کند واتیکان آماده است چین را به رسمیت بشناسد و رابطه اش را با تایوان قطع کند.
کد خبر: ۶۲۲۲۸
به گزارش رویترز ، اسقف «جوزف زن» گفت اگر دولت چین مایل است به کلیسا در چین آزادی واقعی بدهد ، واتیکان با اکراه آماده خواهد بود روابط دیپلماتیک خود را با تایوان قطع کند.
چین در دهه 1950 پس از اخراج روحانیان خارجی رابطه اش را با واتیکان قطع کرد. مسیحیان در
چین باید در کلیساهایی حضور یابند که از تایید دولت چین برخوردارند نه واتیکان اگر چه بسیاری از آنان مخفیانه به پاپ دعا می کنند.
اسقف زن گفت موضوع ناعادلانه این است که پکن از واتیکان می خواهد قبل از شروع مذاکره با
آن رابطه اش را با تایوان قطع کند. واتیکان به قطع رابطه با تایوان فکر کرده است.
وی گفت : این کار دشواری است اما واتیکان تصمیم به انجام آن گرفته است. در صورت قطع رابطه واتیکان با تایوان تنها پایگاه دیپلماتیک تایوان در اروپا قطع خواهد شد.
چین روز یکشنبه در گذشت پاپ را تسلیت گفت و اظهار امیدواری کرد جانشین او با قطع رابطه با تایوان باعث بهبود رابطه با پکن شود.پکن تایوان را قسمتی از خاک چین می داند.