کشف انبارهای دارو و مواد پروتئینی قاچاق در استان البرز

ماموران پلیس آگاهی استان البرز، دو انبار نگهداری دارو و مواد پروتئینی قاچاق و تقلبی در این استان را کشف کردند.
کد خبر: ۶۲۰۰۹۴

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حمیدرضا گل‌صباحی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز در این باره گفت: در پی گزارشی مبنی بر عرضه، نگهداری و توزیع داروهای خارجی قاچاق در کارگاهی در سرحدآباد کرج، پیگیری موضوع از سوی کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی آغاز شد.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضایی پس از مراجعه به کارگاه مورد نظر، از انبار این محل 25 بسته پروتئین، پنج بسته کراتین، چهار کیسه 25 کیلوگرمی پودر، 110 بشکه پودر منوهیدرات، چهار کارتن اسانس میوه‌ای 20 کیلوگرمی، یک کارتن کافئین و برچسب‌های متفرقه کشف کردند. در بازرسی از خودروی متهم (مالک کارگاه) نیز 20 قوطی قرص و 80 هزار قرص سفید بدون مارک کشف شد.

گل‌صباحی خاطرنشان کرد: ماموران در ادامه تحقیقات، یکی دیگر از انبارهای متهم را کشف و در بازرسی از آنجا نیز تعداد زیادی دارو و مواد پروتئینی قاچاق و برچسب تقلبی کشف و فرد دیگری را نیز که با متهم اصلی همکاری می‌کرد، دستگیر کردند. متهمان با تشکیل پرونده‌ تحویل دادسرا شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها