ورزش جوان می شود

حضور بازنشسته‌ها در انتخابات فدراسیونها ممنوع!

وزارت ورزش و جوانان موضع خود را در قبال نامزدهای بازنشسته برای حضور در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی اعلام کرد.
کد خبر: ۶۱۹۴۱۹
حضور بازنشسته‌ها در انتخابات فدراسیونها ممنوع!

سال‌ها است که سازمان بازرسی کل کشور در مورد مقوله ممنوعیت حضور مدیران بازنشسته و دو شغله مواضع خود را اعلام کرده، اما هیچ گاه این قانون در ورزش و در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی اعمال نشد.

 

بر این اساس، پس از برگزاری جلسات متعدد در حوزه معاونت ورزشی وزارت ورزش و جوانان، قرار شده در وهله نخست به چهار فدراسیون هاکی، اسکی، کوهنوردی و ورزش‌های سه گانه اعلام شود که کاندیداهای بازنشسته چنانچه مجوز از هیات دولت نداشته باشند، نمی‌توانند در مجمع حاضر شوند و در انتخابات شرکت کنند.

 

پس از نام نویسی از کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون‌های ورزشی، روسای بازنشسته فدراسیون‌ها با مراجعه به وزارت ورزش و جوانان به دنبال جلب رضایت مسئولان ورزش هستند تا دوباره در انتخابات شرکت کنند، اما مسئولان وزارت ورزش و جوانان به دنبال نامه سازمان بازرسی کل کشور قصد دارند این بار مانع از حضور بازنشسته‌های بدون مجوز در مجمع انتخابات شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها