مریم زارعی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با فارس خوردن میانوعدههای سالم را یکی از راههای تأمین همه مواد مغذی بدن عنوان کرد و افزود: بزرگترین حسن میانوعده این است که جلوی پرخوری در وعدههای اصلی غذا را میگیرد. البته به آنهایی که مشکل اضافه وزن دارند توصیه میشود تا سبزیها و میوهها را به عنوان میانوعده انتخاب کنند. نباید فراموش کرد که فاصله زمانی مناسب بینوعده غذایی اصلی و میانوعده نیز حتما رعایت شود تا امکان جذب و هضم غذا وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: یک واحد (یک لیوان) ماست و شیر کم چرب، یک عدد میوه تازه، سبزیهایی مثل خیار یا هویج، یک برش نان سبوسدار با کمی پنیر خیار و گوجه و یک قاشق غذا خوری از مغزها یا یک چهارم لیوان میوه خشک بهترین میانوعده محسوب میشود.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: