
سایت جام جم ورزشی- بازی رفت را پرتغال با گل کریس رونالدو با پیروزی پشت سر گذاشت اما آن پیروزی تضمینی برای صعودشان به جام جهانی نیست. حذف هر کدام از این تیم دو تیم برای طرفداران فوتبال خیلی غم انگیز خواهد بود. هر دو تیم از بهترین های فوتبال اروپا محسوب می شوند و هر کدام یک ستاره بزرگ دارند، یک طرف کریس رونالدو و طرف دیگر زلاتان ابراهیموویچ.
رونالدو: پیروزی را تکرار می کنیم
کریستیانو رونالدو مهاجم تیم ملی فوتبال پرتغال درباره جدال سرنوشت ساز تیمش مقابل سوئد گفت: به راحتی نمی توان درباره این دیدار صحبت کرد اما هر چه هست باید بگویم پرتغال تمام تلاش خود را می کند تا به جام جهانی برسد یعنی همان کاری که در دیدار رفت انجام داد.

وی افزود: می دانم که بازی امشب را هم می بریم. ساعات بسیار سختی در پیش رو داریم اما ذهن و تفکرمان بیشتر به سمت جام جهانی است نه اخبار مختلفی که از سوئدی ها به گوشمان می رسد.
ابراهیموویچ: ما به جام جهانی می رویم
شکست یک بر صفر دیدار رفت هم باعث نشده تا کاپیتان سوئدی ها یعنی زلاتان ابراهیموویچ ناراحت و ناامید باشد.

وی گفت: پرتغال را امشب می بریم، باید این اتفاق بیفتد. اگر نگوییم که قرار است چه اتفاقی افتد یعنی اینکه به شکست خود اعتراف کرده ایم. ما می خواهیم به جام جهانی برویم و امشب هر چه در توان داریم به پرتغالی ها نشان می دهیم.مهاجم و کاپیتان تیم ملی سوئد گفت: سوئد می برد، البته بردی که قرار است ما را به جام جهانی برساند. فقط باید به فکر حمله و گل زدن باشیم. پرتغال یکی از سخت ترین و غم انگیز ترین شب های تاریخش را پشت سر می گذارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم