هفته پانزدهم لیگ برتر

تساوی پرسپولیس و استقلال خوزستان در نیمه اول

نیمه اول دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال خوزستان با تساوی به پایان رسید.
کد خبر: ۶۱۳۳۱۹
تساوی پرسپولیس و استقلال خوزستان در نیمه اول

تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته پانزدهم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت 15:15 امروز در حضور حدود 4 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد و در نیمه نخست با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

در نیمه اول و در همان دقایق نخست پرسپولیس در دو موقعیت می‌توانست روی ضربه سر سیدصالحی و سیدجلال حسینی به گل برسد که با هوشیاری دروازه‌بان استقلال این فرصت‌ها از دست رفت.

در ادامه بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد، البته پرسپولیس در دقیقه 33 یک بار دیگر روی یک ضربه ایستگاهی توسط خلعتبری یک فرصت جدی گلزنی دیگر را هم ایجاد کرد که این فرصت هم راه به جایی نبرد.

از سوی دیگر استقلالی‌ها هم چند حمله کم اثر را توسط میداودی و کلاه‌کج روی دروازه پرسپولیس تدارک دیدند که به دلیل حضور کم تعداد بازیکنان این تیم در فاز هجومی، این موقعیت‌‌ها هم از دست رفت.

محمدرضا اکبریان، داور این دیدار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها