اکران «تنهای تنهای تنها» و «استرداد» پس از دهه محرم

سخنگوی شورای صنفی نمایش از اکران فیلم‌های «تنهای تنهای تنها»، «استرداد»، «ترنج» و «نازنین» پس از عاشورا و تاسوعا خبر داد و گفت: فقط فیلم «عملیات مهد کودک» ساخته فرزاد اژدری کمی دیرتر و از چهارشنبه بیست و نهم آبان روی پرده خواهد رفت.
کد خبر: ۶۱۲۶۹۷

حبیب کاوش در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان این‌که تا پایان تاسوعا و عاشورا اکران فیلم‌های فعلی روی پرده ادامه دارد، گفت: از روز یکشنبه بیست و ششم آبان اکران فیلم‌های جدید آغاز می‌شود. وی اضافه کرد: فیلم «تنهای تنهای تنها» به کارگردانی احسان عبدی‌پور به جای «به خاطر پونه» در گروه سینمایی استقلال، فیلم «استرداد» به کارگردانی علی غفاری در گروه سینمایی آفریقا جایگزین فیلم «آزادراه» و فیلم «ترنج» ساخته مجتبی راعی در گروه سینمایی آزادی به جای «دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی اکران می‌شوند. کاوش اضافه کرد: فیلم «نازنین» به کارگردانی مهدی گلستانه هم جایگزین «خاک و مرجان» ساخته مسعود اطیابی در گروه عصر جدید می‌شود.

فیلم «عملیات مهدکودک» به کارگردانی فرزاد اژدری هم از چهارشنبه، بیست و نهم آبان در گروه قدس جایگزین «578 روز انتظار» می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها