jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۶۱۲۵۷۷   ۱۳ آبان ۱۳۹۲  |  ۱۵:۰۳

مصرف شیرینی جات در وعده صبحگاه باعث ایجاد خستگی در طول روز می‌شود زیرا خوردن غذای ناکافی و به عبارتی غذای اشتباه یکی از دلایل ایجاد خستگی در افراد است.

نجمه اسماعیلی مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه ۶ و پزشک عمومی‌ منظور از مصرف غذای اشتباه را اینگونه بیان کرد: به علت افزایش ناگهانی گلوکز خون و به همان سرعت کاهش آن بعد از مدت کوتاهی احساس کسالت و خستگی ایجاد می‌شود.
به گزارش جام جم سرا به نقل از روزنامه آرمان- این پزشک عمومی‌توصیه کرد: مصرف صبحانه کامل شامل پروتئین و کربوهیدرات های کمپلکسی از جمله تخم مرغ و غلات راه حل مناسبی است.
وی خاطر نشان کرد: این ترکیب شامل منبع غذایی است که به تدریج در اختیار سلولها قرار می‌گیرد و گلوکز خون کاهش ناگهانی پیدا نمی‌کند و در نهایت خستگی و کسالت ایجاد نمی‌کند

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر
سلبریتی‌ زده نیستیم

مژده لواسانی، مجری «بسته پیشنهادی» از ویژگی‌های برنامه‌ای می‌گوید بعد از مد‌ت‌ها با آن به تلویزیون بازگشته است

سلبریتی‌ زده نیستیم

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها