jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۶۱۲۵۷۷ ۱۳ آبان ۱۳۹۲  |  ۱۵:۰۳

مصرف شیرینی جات در وعده صبحگاه باعث ایجاد خستگی در طول روز می‌شود زیرا خوردن غذای ناکافی و به عبارتی غذای اشتباه یکی از دلایل ایجاد خستگی در افراد است.

نجمه اسماعیلی مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه ۶ و پزشک عمومی‌ منظور از مصرف غذای اشتباه را اینگونه بیان کرد: به علت افزایش ناگهانی گلوکز خون و به همان سرعت کاهش آن بعد از مدت کوتاهی احساس کسالت و خستگی ایجاد می‌شود.
به گزارش جام جم سرا به نقل از روزنامه آرمان- این پزشک عمومی‌توصیه کرد: مصرف صبحانه کامل شامل پروتئین و کربوهیدرات های کمپلکسی از جمله تخم مرغ و غلات راه حل مناسبی است.
وی خاطر نشان کرد: این ترکیب شامل منبع غذایی است که به تدریج در اختیار سلولها قرار می‌گیرد و گلوکز خون کاهش ناگهانی پیدا نمی‌کند و در نهایت خستگی و کسالت ایجاد نمی‌کند

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
خبرهای مرتبط

یادداشت

بیشتر
شورای‌ عالی اقتصادی چه بود و چه شد؟

شورای‌ عالی اقتصادی چه بود و چه شد؟

جلسات شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی قوا در ابتدای کار، امیدواری زیادی برای حل مشکلات اقتصادی ایجاد کرد، زیرا این احساس وجود داشت که یک نهاد بالادستی برای کنترل شرایط اقتصادی ایران و تعیین چشم‌انداز آتی آن ایجاد شده است اما به‌سرعت موانع متعددی در مقابل عملکرد این شورا ایجاد شد.

تدبیر و توکل در تحریم

تدبیر و توکل در تحریم

«دوستانت را نزدیک خودت نگه دار و دشمنانت را نزدیک‌تر»، با این‌که این عبارت را منسوب به چرچیل می‌دانند، ولی خلفای عباسی بیش از هزار سال پیش آن را زندگی کردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر