با ایوانف ، رضازاده های زیادی خواهیم ساخت

علی مرادی ، رئیس فدراسیون وزنه برداری دیروز در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پیرامون عملکرد این فدراسیون در یک سال گذشته پاسخ گفت : در این نشست که در سالن آمفی تئاتر آکادمی ملی المپیک
کد خبر: ۶۱۲۳۶
برگزار شد ، علی مرادی همراه با یوردان گئورگی ایوانف ، سرمربی بلغاری تیم ملی وزنه برداری به پرسشها پاسخ گفت.
ابتدا علی مرادی اظهار کرد: رفتن و بازگشتن ایوانف با نظر خودش بود. او مربی بزرگی است و با حضور او در راس تیم ملی وزنه برداری برنامه های بسیار بزرگی را در آینده دنبال می کنیم و می خواهیم رضازاده های زیادی را در کشور پرورش دهیم که این یک پروژه ملی است . وی خاطرنشان کرد: عضویت نمایندگان وزنه برداری ایران در هیات رئیسه فدراسیون جهانی پس از 45سال اتفاق می افتد و امیدوارم بتوانم در این مسوولیت موثر واقع شوم ؛ هر چند در هیات رئیسه یک رای دارم ؛ اما با وجود تلاش بسیار محرومیت یک ساله وزنه برداری ایران کاهش نیافت ؛ اما از هم اکنون برنامه های خود را به اتفاق ایوانف برای مسابقه های جهانی 2005 که اولین میدان پس از محرومیت خواهد بود طراحی کرده ایم و بزودی به مرحله اجرا در خواهیم آورد. رئیس فدراسیون وزنه برداری در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن حمایت از مربیان داخلی اعلام کرد: در این باره فقط ایوانف تصمیم گیرنده است و خود او باید تعیین کند که چه کسی همکار او باشد و فدراسیون وزنه برداری نیز از کادر فنی تیم ملی حمایت و با خاطیان نیز بشدت برخورد خواهد کرد. علی مرادی در پاسخ به این سوال که چرا وزنه برداری ایران با وجود کسب افتخارات باارزش و جایگاه والایی که در جهان وزنه برداری دارد یک تورنمنت معتبر بین المللی را میزبانی نمی کند ، گفت : برگزاری این تورنمنت ها نیاز به هدف دارد. در گذشته تورنمنتی تحت عنوان جام نامجو برگزار می شد و مورد استقبال قرار نمی گرفت . البته اکنون با توجه به موقعیت و افتخارات وزنه برداری ایران استقبال خوبی می شود ولی برای ما اولویت اول صرف هزینه های تورنمنت بین المللی در جهت تجهیز امکانات استان هاست البته باید توجه داشته باشیم فدراسیون وزنه برداری از لحاظ کادر فنی و تشکیلاتی حتی شرایط برگزاری مسابقه های جهانی را نیز دارد.

مهمترین دغدغه وزنه برداری ایجاد نظم و انضباط است

ایوانف ، سرمربی تیم ملی وزنه برداری نیز در این جلسه گفت : در ناکامی های وزنه برداری ایران در 4سال گذشته تمام مربیان داخلی و خارجی مقصر هستند. اکنون باید فارغ از مسائل گذشته به فکر آینده باشیم و روی آینده برنامه ریزی کنیم و تیم جدیدی ساخته و وزنه بردارانی را که پشت سر رضازاده مخفی شده اند، به جهان معرفی کنیم . وی تاکید کرد: در مدت 6ماه انتظار معجزه و کسب مدال نداشته باشید؛ چرا که در حال حاضر شما یک تیم حقیقی ندارید و تنها 30درصد از افراد حاضر در تیم ملی خود را عضو واقعی تیم می دانند که من نیز عضو این تیم بوده و تنها به فکر بالا بردن این درصد در تیم ملی هستم تا همه از آن تیم ملی باشند. ایوانف در پایان درباره عملکرد وزنه برداری ایران در المپیک آتن گفت : در این مسابقات تیم ایران چوب نبود نظم و انضباط را خورد و اکنون احساس می کنم مهمترین دغدغه وزنه برداری ایجاد نظم و انضباط در اردوهای تیم ملی است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها