مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد:

سوء استفاده از بیت المال در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به‌وجود دزدی مدرن در این جزیره گفت: دزدی فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست، کسی که با اسلحه وارد حریم مردم می‌شود وبا کسی که پشت میز اداری می‌نشیند و با قلم خود بیت‌المال را به حراج می‌گذارد، هیچ فرقی ندارد و هردو راهزن مال و سرمایه مردم هستند.
کد خبر: ۶۱۱۵۶۲

به گزارش ایرنا شهریار مشیری در جمع سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی منطقه آزاد قشم با اشاره به مسائل مختلفی که در سوءاستفاده از بیت‌المال در این منطقه آزاد جریان داشته، به جریان هتل‌سازی در این جزیره اشاره کرد و افزود: طبق مدارک موجود در سازمان منطقه آزاد قشم، افزون بر 40 قطعه زمین در قشم برای ساخت هتل جانمایی شده بود که بیشترشان پس از خریداری شدن تحت عنوان ساخت هتل از منطقه آزاد، پس از مدتی با تغییر کاربری بجای هتل، برج و مجتمع تجاری و مسکونی ساخته شده است.

وی قیمت زمین تعیین شده از سوی سازمان برای هتل سازی، مسکونی و تجاری‌سازی را به ترتیب متری یک میلیون، ده میلیون و 30 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: برخی افراد با کمک و مساعدت سازمان موفق به دریافت زمین برای ساخت هتل می‌شدند اما پس از شش ماه با همکاری چند کارمند متخلف، مدیر متخلف و حتی رئیس متخلف، این زمین را تغییر کاربری می‌داده و با ساخت برج یا مجتمع شروع به پیش فروش واحدهای تجاری و مسکونی می‌کرده‌اند.

رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به این که به این راهزنان از این به بعد اجازه فعالیت در قشم داده نخواهد شد، خطاب به سرمایه‌گذاران تصریح کرد: کسی که واقعا قصد ساخت هتل در این جزیره را دارد از همین فردا در هرجای جزیره می‌تواند هتل بسازد و سازمان نیز پول پروانه ساختمانی را از او نمی‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که عادت کردیم ضعف خودمان را در مدیریت گردن دیگران بیندازیم و دشمن فرضی برای خود بتراشیم، گفت: بخش اعظم اعمال ما به خودمان برمی‌گردد و خداوند راه و چاه را به ما نشان می‌دهد و ما باید با عقل خودمان، راه را از چاه تشخیص بدهیم.

مشیری با انتقاد از مقررات و سختگیری‌هایی که در گذشته برای صدور پروانه فعالیت‌های آموزشی، اقامتی و خدماتی در جزیره اعمال می‌شد، گفت: از این به بعد هرکس در هرجای جزیره بخواهد به مردم خدمات ارائه دهد، آزاد است و نرخ پروانه کسب نیز برای مشاغل خدماتی ارزان خواهد شد.مدیرعامل منطقه آزاد قشم همچنین گفت: امنیت جانی و مالی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و خانواده‌های آنها در قشم تضمین شده و احدی در این جزیره حق ندارد به سرمایه‌گذاران و خانواده‌های آنها بی‌احترامی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها