وزیر اطلاعات: نیروهای اطلاعاتی نباید وابستگی سیاسی را در کار دخیل کنند

وزیر اطلاعات با تاکید بر این ‌که ‌نیروهای اطلاعاتی حق ندارند وابستگی سیاسی خود را در کار دخیل کنند، گفت: ما باید فقط تحت سیاست‌های رهبر معظم انقلاب عمل کنیم و وقتی سیاست ایشان حمایت از دولت برای پیشبرد کارهاست ما حق نداریم به گونه‌ای دیگر عمل کنیم.
کد خبر: ۶۰۹۷۴۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، سیدمحمود علوی در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان اطلاعات استان تهران افزود: ‌در تامین امنیت باید به کارهای اصلی بپردازیم و در جامعه باید برای تامین امنیت، مسائل اصلی را مانند نیاز جامعه به آزادی و پویایی در عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی در نظر گرفت.

علوی گفت: ‌وزارت اطلاعات باید بسترهای امنیت را تامین کند و زمینه‌های ضد امنیتی را کاهش دهد و باید به نوعی عمل شود تا در فکرها ناامنی از بین برود و این کار سختی است، اما ان‌شاءالله انجام خواهیم داد و باید توجه داشت این‌ که با امنیتی کردن فضا ناامنی را کاهش دهیم، هنر محسوب نمی‌شود.

وزیر اطلاعات گفت: نباید بگذاریم زمینه‌های ناامنی بوجود آید تا بعد با پدیده‌های ضدامنیتی و ناامنی مبارزه کنیم.

علوی با اشاره به اهمیت مقوله امنیت در جامعه اظهار کرد: امنیت مساله مهمی است، اما همه ما باید تلاش کنیم اضافه بر تولید امنیت، احساس امنیت را هم به مردم هدیه کنیم.

وی افزود: ‌باید علاوه بر وجود امنیت، احساس امنیت هم در جامعه باشد تا همگان از برکات آن بهره‌مند شوند و زمینه‌های شکوفایی در عرصه‌های مختلف اجتماعی فراهم شود.وزیر اطلاعات گفت: ‌در تمام عرصه‌ها شکوفایی از ذهن نخبگان منشا می‌گیرد و این نوآوری‌های ذهنی فقط در فضایی که در آن احساس امنیت شود، بروز می‌کند.

علوی افزود: کسانی که دل به مهر نظام مقدس جمهوری اسلامی بسته‌اند و علاقه‌مند به رشد این نظام هستند باید در جهتی حرکت کنند که همه ملت احساس امنیت کنند و البته در این زمینه پیشگیری مقدم بر درمان است.

وزیر اطلاعات گفت: ‌عناصر معنوی امنیت از نظر قرآن، ایمان و فرهنگ است و وقتی آرامش در جامعه برقرار باشد و ریشه در فرهنگ جامعه داشته باشد، زمینه‌های شکوفایی شکل می‌گیرد.

وی با بیان این ‌که‌ برقراری امنیت باید در چارچوب باشد، خاطرنشان کرد: خداوند از پایمال شدن حق خود اگر سهوی و غیرعمدی باشد گذشت می‌کند، اما از پایمال شدن حق مردم حتی اگر سهوی هم باشد، نمی‌گذرد.

علوی گفت: ‌در بحث مسائل اطلاعاتی از یک طرف با حق‌الله و نظام مقدس جمهوری اسلامی و از طرف دیگر با حق‌الناس مواجه هستیم و فقط در موقع اضطرار باید از احکام اولیه عبور کنیم و سراغ احکام ثانویه برویم و نباید با بی‌دقتی و تراشیدن احکام ثانویه از احکام اولیه عبور کرد.

در این مراسم، مهدوی به عنوان رئیس جدید سازمان اطلاعات استان تهران معرفی و از خدمات مدبری، رئیس پیشین قدردانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها