به گزارش مهر، ساعت 5 بامداد سهشنبه خط لوله انتقال گاز 40 اینچی در روستای شعیته در 20 کیلومتری شهرستان رامشیر باعث آتشسوزی مهیب در این منطقه شد و شدت انفجار به حدی بود که شهرستان رامشیر را به لرزه درآورد.در پی این انفجار و آتشسوزی، دود غلیظی به آسمان برخاست و باعث نگرانی ساکنان برخی روستاهای اطراف شد.
فرماندار رامشیر نیز در این باره گفت: ساعت 5 بامداد خطلوله انتقال گاز 40 اینچی از منطقه عملیاتی شهید محمدی اهواز به پالایشگاه گاز بیدبلند در میانکوه منفجر شد.
حمید سیلاوی افزود: این لوله سال 1349 در زمین قرارداده شده و طبق گفته مسئولان، بسیار فرسوده و کهنه است که ابتدا گاز آن نشت کرده و سپس بنا به دلایلی نامعلوم منفجر شده و شدت انفجار آن به حدی بوده که صدای مهیب آن به شهرستان رامشیر نیز رسیده است.
وی یادآور شد: خوشبختانه این لوله گاز شیرین را منتقل میکرد؛ ولی اگر گاز آن ترش بود، شدت انفجار بیشتر میشد.سیلاوی تصریح کرد: در پی این انفجار که در عمق 130 متری زمین رخ داده است، نیروهای امدادی شهرستان رامشیر وارد عمل شدند و بعد از بستن شیرهای دو طرف این لوله، دو ساعت بعد این آتشسوزی را مهار کردند.وی تاکید کرد: خوشبختانه این آتشسوزی خسارت جانی نداشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم