
علی اصغر فانی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس در پاسخ به این پرسش که چه میزان معلم ممنوع التدریس در آموزش و پرورش وجود دارد، اظهار داشت: آمار دقیقی از این افراد ندارم.
وی ادامه داد: دادگاه تخلفات اداری آموزش و پرورش مأموریت پیدا کرده است تا پرونده ها را بررسی کند البته فرهنگیانی که دارای چنین مشکلی هستند به آموزش و پرورش مراجعه کنند تا این موارد را پیگیری کنیم.
فانی در پاسخ به این پرسش که ممنوع التدریس شدن معلمان یاد شده از سوی کدام ارگان است، گفت: از سوی نهادهای مختلف است اما به موارد مربوط به دادگاه تخلفات اداری آموزش و پرورش زودتر رسیدگی می کنیم.
وی تأکید کرد: فرهنگیان ممنوع التدریس به آموزش و پرورش مراجعه کنند و ما نیز به کارشان سریعاً رسیدگی می کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید