نفوذ باندهای ارتشاء و شرط‌بندی در فوتبال

دبیر هیات رسیدگی به تخلفات فوتبال حرفه‌ای با اذعان به وجود باندهای ارتشاء و رخنه بنگاه‌های شرط‌بندی در فوتبال، از برخورد قاطع فدراسیون فوتبال با این باندها در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
کد خبر: ۶۰۳۳۷۰

علیرضا علیپور با تائید تلویحی ادعاهای علی دایی درباره فساد در فوتبال، اظهار کرد: باند خطرناکی در فوتبال داریم که پیشنهادهایی را به داوران، بازیکنان و مربیان مطرح می‌کنند، بدون آن‌که مسئولان فوتبال از آن اطلاعی داشته باشند، من از اهالی فوتبال می‌خواهم نترسند و گزارش‌های لازم را درباره این گونه مسائل به ما بدهند.

وی تصریح کرد: خطرناک‌تر از این موضوع این‌که گروه‌های شرط‌بندی هم به فوتبال ما اضافه شده‌اند. ما قدرت مقابله با این گروه‌ها و افراد را داریم. تا چند روز دیگر خبرهای خوبی از برخورد ما با این گروه‌ها که در سال‌های قبل فعالیت داشتند، منتشر خواهد شد.علیپور در گفت‌وگو با برنامه ورزش و مردم شبکه یک سیما خاطرنشان کرد: به وزیر صنایع گفتیم مراقب زیرمجموعه‌هایش باشد، تیم‌های زیرمجموعه این وزارت نباید از مربیان که صلاحیت ندارند، استفاده کنند، در حالی که اصرارها برای استفاده از مربیان خاص همچنان وجود دارد.وی درباره سرنوشت شکایت باشگاه پرسپولیس از محسن قهرمانی، گفت: روز پنجشنبه باشگاه پرسپولیس آخرین مستندات را به صورت مکتوب به ما داد. به همین خاطر امروز (شنبه) محسن قهرمانی بار دیگر به ستاد می‌آید تا صحبت‌هایش را بشنویم و پرونده روز دوشنبه رسما تحویل کمیته انضباطی می‌شود.با وجود اظهارات صریح علیپور، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال گفت: این نوع پرونده‌ها مدارکش خیلی دقیق نیست و به تحقیقات گسترده دارد و قطعا طول خواهد کشید.

این در حالی است که کانون داوران فوتبال با صدور بیانیه‌ای به طور غیرمستقیم علی دایی و باشگاه پرسپولیس را به فرافکنی متهم کرد و از دستگاه قضایی خواست چنانچه داور یا داورانی در تبانی دست دارند، مجازات شده و با اتهام‌زنندگان که مدرکی ندارند، برخورد قانونی صورت گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها