1054 تذکر نمایندگان به وزرا و رئیس‌ دولت دهم طی 3 ماه

معاون نظارت مجلس شورای اسلامی از 1054 تذکر نمایندگان به وزرا و رئیس دولت دهم در سه ماه پایانی فعالیت دولت دهم (از اول خرداد تا پایان مرداد سال جاری) خبر داد.
کد خبر: ۶۰۲۶۷۲

به گزارش فارس، حسین مظفر، معاون نظارت مجلس دیروز در نشست خبری در تشریح عملکرد این معاونت گفت: پنجمین گزارش عملکرد معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی مربوط به سه ماهه خرداد، تیر و مرداد سال 92 تنظیم و به نمایندگان مجلس تقدیم شد. به گفته مظفر، گزارش معاونت نظارت مجلس به صورت سه‌ماهه بوده و به نمایندگان مجلس و دستگاه‌های مرتبط داده می‌شود.

این نماینده تهران با یادآوری این‌که آخرین گزارش معاونت نظارت مجلس مربوط به پایان کار دولت دهم است، خاطرنشان کرد: طی گزارش بعدی عملکرد دولت جدید را بررسی و طی گزارشی اعلام خواهیم کرد.

مظفر در تشریح آخرین گزارش معاونت نظارت مجلس گفت: در حوزه نظارت بر ابلاغ و انتشار قوانین از مجموع ده قانون ابلاغ شده، رئیس‌جمهور دو قانون را در مهلت قانونی پنج روزه و چهار قانون را با تاخیر ابلاغ کرده است؛ البته چهار قانون هم با توجه به گذشت زمان نهایتا از سوی رئیس مجلس به روزنامه رسمی ابلاغ شد.

وی افزود: در بحث نظارت بر اجرای قوانین و عملکرد مسئولان و دستگاه‌های اجرایی هم پایش مصوبات دولت حکایت از آن دارد که هنوز آیین‌نامه‌های مربوط به 50 قانون مصوبه مجالس هشتم و نهم تصویب نشده است.

معاون نظارت مجلس اضافه کرد: البته دولت در این سه ماهه باید 380 آیین‌نامه را تهیه و تنظیم می‌کرد که 167 مورد انجام نشده است. مظفر خاطرنشان کرد: از اول خرداد تا پایان مرداد 92 اعضای هیات وزیران مخاطب 50 پرسش نمایندگان دور نهم بوده‌اند. این پرسش‌ها بنا به احکام آیین‌نامه داخلی برای بررسی مقدماتی به کمیسیون تخصصی ذی‌ربط ارجاع شده و تحت رسیدگی است.

وی اضافه کرد: تاکنون کار بررسی سه پرسش به صحن علنی کشیده شده که نمایندگان از پاسخ وزرا قانع شدند؛ در این زمینه هم وزیر کشور با ده پرسش مخاطب بیشترین پرسش بوده و وزرای دادگستری، بهداشت و اطلاعات نیز مخاطب پرسشی از نمایندگان نبوده‌اند.

به گفته معاون نظارت مجلس، در مدت سه ماهه ذکر شده، پنج تحقیق و تفحص به هیات رئیسه مجلس تقدیم شده که تحقیق و تفحص‌ها در دستور کار کمیسیون یا صحن علنی قرار دارد. مظفر افزود: البته 61 درخواست تحقیق و تفحص داشتیم که فقط پنج مورد آنها به هیات رئیسه تقدیم شده است که این مساله نیز باید مورد توجه قرار گیرد؛ معاونت نظارت در این زمینه پیشنهادی دارد تا شاهد تفاوت فراوان بین درخواست تحقیق و تفحص‌ها و تقدیم آنها به هیات رئیسه نباشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها