حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، سرهنگ علی شیبانیان، فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت گفت: در یکی از روزهای سال 89 مردی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت و از کشته شدن مردی در یکی از روستاهای شهرستان اقلید خبر داد. ماموران با اعزام به روستا و بررسی محل مشاهده کردند یکی از مردان روستا با شلیک گلوله کشته شده و عامل جنایت پس از تهدید روستاییان، متواری شده است.
وی افزود: با تشکیل پروندهای، جسد به پزشکی قانونی منتقل و جستجو برای دستگیری عامل جنایت آغاز شد، اما ماموران موفق به یافتن وی نشدند تا این که چهار سال پس از وقوع حادثه، کارآگاهان جنایی اطلاع یافتند عامل جنایت در منطقه کوهستانی ایرج پنهان شده است.
دستگیری قاتل
فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت یادآور شد: با اطلاعات به دست آمده، کارآگاهان جنایی همراه گروهی از ماموران اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان مرودشت به محل اختفای متهم اعزام و در پی عملیاتی ضربتی، وی را دستگیر و به مرکز پلیس منتقل کردند.
وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم یک قبضه سلاح کلاشینکف، دو تیغه خشاب و 70 عدد فشنگ جنگی کشف و ضبط شد.
بنابراین گزارش، متهم در بازجویی اولیه به جنایت اعتراف، اما درباره انگیزهاش سکوت کرد. تحقیقات در این باره ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....