گوشت:
تردی گوشت بهنژادِ دام، سن، جنس، تغذیه و محل قرارگیری ماهیچهها بستگی دارد. هر چقدر دام جوانتر باشد بافت پیوندی کمتر و الیاف ماهیچهها نازکتر و گوشت آن تُردتر است و همچنین آب بیشتری در بافت گوشت وجود دارد. گوشت دامهای نر نسبت به دامهای ماده بافت لطیفتری دارد.
برای نرمی گوشت در رستورانها از پودرهای آنزیمی که ماهیت پروتئاز دارند استفاده میشود. این پودرها میتوانند بافتهای پروتئینی را تجزیه کنند. در منزل نیز میتوان از میوههایی مثل انجیر، کیوی و آناناس برای ترد کردن گوشت استفاده کرد که حاوی آنزیمهای قوی تجزیهکننده پروتئین هستند و به ترد شدن گوشت کمک میکنند. البته مدت زمانی که گوشت در کنار این میوهها قرار میگیرد مهم است چون اگر زمان زیادی با این مواد مخلوط شود بافت آن متلاشی میشود. بنابراین سعی کنید گوشت را مدت کمی قبل از پخت با این میوهها آمیخت!
تخم مرغ:
برای اینکه بفهمید تخم مرغی که خریداری کردهاید، تازه است یانه آن را درون آب بگذارید؛ اگر افقی قرار گرفت تازه است. اگر کج شد ۵-۴ روزه و در صورتی که عمودی ایستاد ده روزی از تازگیاش گذشته است. یادتان باشد اگر کاملا شناور شد نیز تخم مرغی کهنه خریدهاید!
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد