درخواست گردان‌های قسام برای انتفاضه سوم

با افزایش تلاش مقامات رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی مسجد الاقصی، گروه‌های فلسطینی خواستار آغاز انتفاضه سوم برای مقابله با این اقدامات شده‌اند.
کد خبر: ۶۰۱۰۹۵

به گزارش فارس، ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس، ملت فلسطین را به آغاز انتفاضه سوم در کرانه باختری و قدس اشغالی فراخواند. وی گفت: رژیم صهیونیستی از شرایط موجود در اطراف فلسطین و مذاکرات بیهوده سازش سوءاستفاده می‌کند. وی تاکید کرد در صورت وقوع انتفاضه، گردان‌های قسام در قلب انتفاضه فلسطین علیه رژیم اشغالگر قرار خواهند داشت. وی افزود: گردان‌های قسام دغدغه زیادی در قبال قضیه فلسطین دارند و همواره برای نبرد بزرگ مقاومت به منظور مقابله با رژیم صهیونیستی و آزادسازی فلسطین آماده هستند.

احمد المدلل از سران ارشد جهاد اسلامی نیز در تجمعی در نوار غزه، بر ضرورت آغاز انتفاضه در همه مناطق درگیری تاکید کرد و گفت، مقاومت، بهترین واکنش به اشغال مسجدالاقصی است. وی افزود: انتفاضه جدید باید علیه دشمن صهیونیستی آغاز شود. ما معتقدیم مردم ما اراده و توان آزاد کردن فلسطین را دارند. المدلل، رژیم صهیونیستی را به تلاش برای تبدیل مسجدالاقصی به یک معبد یهودی متهم کرد و از حکومت خودگردان فلسطین خواست با اسرائیل مذاکره نکند.

این درخواست‌ها در حالی مطرح می‌شود که درگیری نظامیان صهیونیستی با فلسطینی‌ها روز گذشته نیز در اطراف مسجد الاقصی ادامه داشت. بر اساس این گزارش، نیروهای اشغالگر اطراف مسجدالاقصی را به یک پادگان نظامی تبدیل کرده و از ورود نمازگزاران به داخل این مسجد مقدس ممانعت کردند. درگیری‌هایی نیز در منطقه باب العامود بین فلسطینی‌ها و نیروهای اشغالگر به وقوع پیوست که نیروهای اسرائیلی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور استفاده کردند.

نیروهای پلیس رژیم اشغالگر روز گذشته بخش قدیمی قدس را مسدود کرده و از ورود افراد زیر 50 سال به مسجدالاقصی ممانعت کردند. سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی گفت فقط به دارندگان کارت‌های آبی بالای 50 سال و زنان اجازه ورود به مسجدالاقصی داده می‌شود.

درگیری میان جوانان فلسطینی و نظامیان رژیم اشغالگر قدس در گذرگاه قلندیا واقع در شمال شهر قدس نیز بالا گرفت و در دیگر مناطق این شهر نیز درگیری‌های پراکنده‌ای گزارش شد. در غرب رام‌الله، مرکز تشکیلات خودگردان نیز شهروندان فلسطینی با برپایی تظاهراتی به سمت دیوار حائل تظاهرات کردند که این تظاهرات با واکنش نظامیان رژیم صهیونیستی به خشونت کشیده شد.

در شهر کفر قدوم در کرانه باختری نیز درگیری‌هایی میان جوانان فلسطینی و نظامیان اسرائیلی گزارش شده است. در نزدیکی زندان نظامی عوفر در جنوب غربی شهر رام‌الله درگیری‌های میان فلسطینیان خشمگین و نظامیان اسرائیلی روی داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها