دزد مسلح برای فرار از صحنه مرتکب جنایت شد

شلیک مرگبار سارق طلافروشی

قصاص؛ پایان سناریوی سرقت از طلافروشی

مرد تبهکار که در جریان سرقت مسلحانه از طلافروشی، رهگذری را به قتل رسانده بود، پس از محاکمه در دادگاه کیفری به قصاص و زندان محکوم شد.
کد خبر: ۵۹۹۸۰۳

به گزارش مهر، در این پرونده محمد و جعفر متهم هستند در جریان دستبرد مسلحانه به یک طلافروشی در شهر بهارستان، مرد رهگذری به نام رجب را به قتل رسانده‌اند.

صبح دیروز متهمان در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند و با رد اتهام قتل، فقط سرقت مسلحانه را قبول کردند.

محمد در دفاع از خود گفت: دو ماه قبل از این حادثه همراه جعفر به کرمانشاه رفتیم و یک سلاح کلت خریدیم تا با آن به طلافروشی دستبرد بزنیم.

روز حادثه در حال پرسه زدن در خیابان‌ها بودیم که متوجه شدیم مرد طلافروش تنهاست و به بهانه خرید طلا وارد مغازه شدیم و با تهدید سلاح اقدام به سرقت کردیم. صاحب مغازه در یک لحظه از مغازه گریخت و با فریادهای او، اهالی محل متوجه ماجرا شده و ما را محاصره کردند. من هم برای ترساندن اهالی، به زمین تیراندازی کردم و احتمالا گلوله به مقتول خورده است. در ادامه متهم دیگر به نام جعفر نیز با قبول اتهام مشارکت در سرقت گفت: اتهام معاونت در قتل را قبول ندارم؛ زیرا قرار نبود ما به کسی تیراندازی کنیم.

پس از آخرین دفاعیات متهمان و وکلای آنها، قضات برای صدور حکم وارد شور شده و محمد را به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم کردند. متهم همچنین به اتهام سرقت مسلحانه به ده سال زندان محکوم شد. قضات همچنین جعفر را به اتهام سرقت مسلحانه به ده سال زندان محکوم کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها