
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس، در راستای اجرای بند 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در شبانه روز گذشته با تشدید اقدامات کنترلی 34 دستگاه خودرو که خلافی بیش از یک میلیون تومان داشتند شناسایی و از ادامه تردد آن ها در محورهای مواصلاتی پایتخت جلوگیری شد.
بر اساس این گزارش، طبق قانون در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به 1 میلیون تومان برسد پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند خودروی وی توقیف خواهد شد.
به گزارش پلیس در شبانه روز گذشته دو فقره تصادف فوتی و همچنین 103 مورد تصادف جرحی و 105 مورد تصادف خسارتی در نقاط دیگر سطح پایتخت رخ داده است.
با اجرای طرح انضباط ترافیکی و تشدید برخورد با رانندگان و موتورسیکلت سواران متخلف،ماموران راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اجرای این طرح موفق شدند 390 دستگاه خودرو و 5 دستگاه موتورسیکلت متخلف که راننده هایشان مرتکب تخلفاتی چون حرکت خلاف جهت،نداشتن پلاک،به همراه نداشتن گواهینامه،نقص فنی،مخدوش بودن پلاک،سرعت و سبقت غیر مجاز،تخلفات حادثه ساز شده بودند را توقیف و به پارکینگ منتقل کنند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد