پس از تمدید قرارداد با رئال

رونالدو: رکودشکنی پولی افتخار نیست/ گزارش تصویری

رونالدو پس از تمدید قرارداد با رئال مادرید اظهار داشت که هر چند بیشترین میزان دستمزد را در میان فوتبالیست های دنیا می گیرد اما به آن افتخار نمی کند.
کد خبر: ۵۹۷۵۷۸
رونالدو: رکودشکنی پولی افتخار نیست/ گزارش تصویری

به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ رونالدو روز گذشته با رئال مادرید تمدید کرد. او پس از این اتفاق گفت که دوست دارد در رئال بازنشسته شود. وی گفت: منچستریونایتد مربوط به دوران قبل و باشگاهی است که همیشه در قلب من جای دارد. تیم من در حال حاضر و در آینده رئال‌مادرید است. می‌خواهم تا پایان دوران بازنشستگی‌ام در رئال‌مادرید بمانم.

رونالدو ادامه داد: چندین تیم در زمان نقل‌وانتقالات تابستانی با من و باشگاه برای انتقال صحبت کردند اما تصمیم گرفتم در رئال بمانم و بتوانم در پنج سال آینده به قهرمانی‌های زیادی دست پیدا کنم.

رونالدو درباره قرارداد سالیانه خود با باشگاه رئال‌مادرید که مانند زلاتان ابراهیموویچ 17 میلیون یورو است، گفت: من یکی از بهترین بازیکنان جهان هستم و اهمیتی نمی‌دهم که بالاترین مبلغ را بگیرم یا نه. مهم نیست که دوم باشم یا سوم. مهم این است که بتوانیم در رئال‌مادرید موفق باشیم و به قهرمانی‌های زیادی دست یابیم و تا جایی که ممکن است بتوانیم به افتخارات زیادی دست پیدا کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها